Spring til indhold

Fra fransk madkultur til dansk discount – og madspild! – 2016

Arrangør: De Samvirkende Købmænd og Stop Spild Af Mad. 18. juni klokken 10:00 – 10:50 Sted: K35 Grønbechs Hotel – Kirkepladsen De Samvirkende Købmænd (DSK) og Stop Spild af Mad

Arrangør: De Samvirkende Købmænd og Stop Spild Af Mad.

18. juni klokken 10:00 – 10:50

Sted: K35 Grønbechs Hotel – Kirkepladsen

De Samvirkende Købmænd (DSK) og Stop Spild af Mad inviterer til en åben og bred debat om mad i mange sammenhænge: Måltidets betydning i familien, kvalitet og sortiment i butikkerne, afgifter kontra forbrugeroplysning og problemerne med madspild.

Den franske ambassadør François Zimeray kommer ind på forskellen mellem dansk og fransk madkultur. Trendforskeren Kirsten Poulsen taler om forbrugertendenser. Købmand Lisbeth Dalgaard fortæller om virkelighedens verden for de dagligvarebutikker, der satser på høj kvalitet og stort udvalg.

Stifteren af Stop Spild af Mad, Selina Juul, perspektiverer fødevarernes værdi som led i kampen imod madspild.

Debatten styres af Anne Villemoes, selvstændig rådgiver med fortid som kommunikationsdirektør hos Danish Crown.

Klik her for at sætte arrangementet i din kalender.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Butikstyverier blevet et hverdagsfænomen

Resumé Butikstyverier er et stigende problem i Danmark. Antallet af anmeldte butikstyverier i tredje kvartal af 2023 lå således mere end 20 pct. højere end i tredje kvartal af 2022 – og det lå ca. 65 pct. højere end det seneste lavpunkt i slutningen af 2021. Denne abrupte stigning er sket efter butikstyverierne ellers er blevet færre gennem de seneste

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: