Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Virksomhedsnetværk baner vej for job til flygtninge

”6 ud af 10 af landets kommuner kan nu teknisk set melde udsolgt i arbejdskraft. Er ledigheden under 3,5 pct., så kan man teknisk set ikke få ret mange flere

”6 ud af 10 af landets kommuner kan nu teknisk set melde udsolgt i arbejdskraft. Er ledigheden under 3,5 pct., så kan man teknisk set ikke få ret mange flere i job,” siger Peter Halkjær, arbejdsmarkedspolitisk chefkonsulent i Dansk Erhverv.

Ledigheden i Danmark er lige nu (august 2016) på 112.000 ledige svarende til 4,2 pct. af arbejdsstyrken. Det er uændret i forhold til måneden før.

VirksomhedsnetværkCabi stiller skarpt på mulighederne ved at ansætte en flygtning ved en række temamøder i hele landet.

Den 28. september 2016 i Ringsted – Tag godt imod flygtninge i jeres virksomhed:
Lederne Vestsjælland, Lederne Østsjælland og VirksomhedsnetværkCabi sætter fokus på, hvordan virksomheder kan integrere flygtninge – til gavn for den enkelte, virksomheden og samfundet. Hør også om Integrationsgrunduddannelsen og mulighederne for ansættelse.

Den 30. september 2016 i Aarhus – #LederLounge Gør forskelle til forretning:

Eksklusivt netværksevent for private og offentlige ledere med udveksling af erfaringer, hvor der kan skabes nye forbindelser og lederredskaber. Få bl.a. svar på, hvornår der er en faktisk gevinst ved en mangfoldig arbejdspladskultur, hvordan virksomheden kan indføre større mangfoldighed for at få et større afkast, og hvad lederens rolle er.  Aarhus BSS, Lederne og Aarhus Charter for Mangfoldighed er medarrangører.

Den 31. oktober 2016 i Brønderslev – Mangel på arbejdskraft, er integration en løsning? 

Hvordan kan integration være en mulig løsning, når virksomheder mangler arbejdskraft?

Få viden og praktiske eksempler på, hvordan din virksomhed med fordel kan tage del i integrationsopgaven. DI, Lederne, Netværkslokomotivet, SIRI, Brønderslev Kommune og VirksomhedsnetværkCabi står bag arrangementet, der sætter fokus på, hvordan virksomheder kan beskæftige flygtninge til gavn for den enkelte, virksomheden og samfundet.

Den 22. november i Aarhus – Hvordan kommer flygtninge i arbejde?

Hvad skal der til for at få flygtninge i arbejde? Servicesektoren beskæftiger mange indvandrere fra ikke-vestlige lande. Mange virksomheder er positivt indstillede over for at beskæftige en flygtning – men hvordan kommer man i gang? HORESTA, SIRI og VirksomhedsnetværkCabi står bag programmet.

Den 23. november i Vestjylland – Hvordan kommer flygtninge i arbejde?

Hvad skal der til for at få flygtninge i arbejde? Servicesektoren beskæftiger mange indvandrere fra ikke-vestlige lande. Mange virksomheder er positivt indstillede over for at beskæftige en flygtning – men hvordan kommer man i gang? HORESTA, SIRI og VirksomhedsnetværkCabi står bag programmet.

Om VirksomhedsnetværkCabi

Som Danmarks største netværk med fokus på det sociale ansvar på arbejdsmarkedet er VirksomhedsnetværkCabi med til at styrke virksomhedernes viden og arbejde på området ved bl.a. at afholde temaarrangementer i hele landet for HR-medarbejdere, ledere og lønadministration samt arbejdsmiljørepræsentanter. Det er gratis at deltage.  Du kan finde mere om VirksomhedsnetværkCabi her http://www.cabiweb.dk/vnc/om-netvaerket/

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: