Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Ta´ med DSK Magasinet ind i virkelighedens verden

For langt de fleste købmænd og medarbejdere i hele dansk detailhandel er hverdagen en sikker butik – en arbejdsplads, hvor det er trygt at komme, hvor alle tager hensyn til

For langt de fleste købmænd og medarbejdere i hele dansk detailhandel er hverdagen en sikker butik – en arbejdsplads, hvor det er trygt at komme, hvor alle tager hensyn til hinanden, og hvor ejendomsretten respekteres.

Og så er der lige de undtagelser, som vi så gerne ville være foruden, men som desværre også er virkelighedens verden: Røverier og tyverier.

Dette magasin handler om undtagelserne – med det klare formål at begrænse risikoen, hvad der både kræver en bevidst indsats i den enkelte butik, åbenhed om problemerne og politiske initiativer; fra kontantfrie butikker over flere ressourcer til politiet til hårdere straffe til forbryderne, såvel røvere og tyve som hælere. Jo færre hælere, desto færre stjælere!”

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Billedet viser en mindre købmandsbutik i en mindre by i landdistrikterne
Debatindlæg

Landsbyers livsnerver er truede

En del af vores landdistrikter står over for store udfordringer som butiksdød og fraflytning, men også med unikke muligheder for udvikling og vækst.

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: