Spring til indhold

Ta´ med DSK Magasinet ind i virkelighedens verden

For langt de fleste købmænd og medarbejdere i hele dansk detailhandel er hverdagen en sikker butik – en arbejdsplads, hvor det er trygt at komme, hvor alle tager hensyn til

For langt de fleste købmænd og medarbejdere i hele dansk detailhandel er hverdagen en sikker butik – en arbejdsplads, hvor det er trygt at komme, hvor alle tager hensyn til hinanden, og hvor ejendomsretten respekteres.

Og så er der lige de undtagelser, som vi så gerne ville være foruden, men som desværre også er virkelighedens verden: Røverier og tyverier.

Dette magasin handler om undtagelserne – med det klare formål at begrænse risikoen, hvad der både kræver en bevidst indsats i den enkelte butik, åbenhed om problemerne og politiske initiativer; fra kontantfrie butikker over flere ressourcer til politiet til hårdere straffe til forbryderne, såvel røvere og tyve som hælere. Jo færre hælere, desto færre stjælere!”

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Butikstyverier blevet et hverdagsfænomen

Resumé Butikstyverier er et stigende problem i Danmark. Antallet af anmeldte butikstyverier i tredje kvartal af 2023 lå således mere end 20 pct. højere end i tredje kvartal af 2022 – og det lå ca. 65 pct. højere end det seneste lavpunkt i slutningen af 2021. Denne abrupte stigning er sket efter butikstyverierne ellers er blevet færre gennem de seneste

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: