Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Succesrigt Folkemøde i 2015

Årets folkemøde på Bornholm blev en succes – flot fremmøde, gode debatter og godt vejr. DSKs arrangementer var velbesøgte og emner som sundhed og beskyttelse af udkantsdanmark – og dermed

Årets folkemøde på Bornholm blev en succes – flot fremmøde, gode debatter og godt vejr. DSKs arrangementer var velbesøgte og emner som sundhed og beskyttelse af udkantsdanmark – og dermed det lokale handelsliv – vakte meget positiv interesse.

Folkemødet 2015 er veloverstået for DSKs vedkommende. Der var fint fremmøde til alle de arrangementer, som DSK afholdt og deltog i, og publikum blev involveret og underholdt af gode debatter.

Vores eget største arrangement “Hvem har magten, æren og ansvaret for din sundhed” var yderst velbesøgt og alle fire debatdeltagere – Søren Frank, madredatør fra Berlingske, Tomas Pietrangeli, landedirektør fra Arla Danmark, Martin Brinch Jöncke, Koncept & Udviklingsdirektør i MENY/Dagrofa og Camilla Udsen, Seniorrådgiver i Forbrugerrådet TÆNK – var enige om, at forbrugerne har ansvaret for deres sundhed, men at det er vigtigt, at de kan træffe beslutningen om, hvilken mad de skal køb på et oplyst grundlag.

Samtidig blev der udtrykt forhåbning om, at man de kommende år vil have mere fokus på kvalitet og sortiment, og der var en forventning om, at vi er på vej ud af et årti, hvor alt har handlet om pris.

Flere andre arrangementer handlede om at skabe liv i udkantsdanmark og vigtigheden af at bevare vores bosætningsmønster.

På de sociale medier var der også gang i debatten. Her et par udvalgte:

Vi forestiller os ikke, at planloven skal strammes – men man må bevare fokus på handelsliv i bymidterne/V. Jelsøe, Forbrugerrådet TÆNK #fmdk

Hvis man tror, man kan bygge syv discountbutikker uden at smadre det eksisterende forretningsliv, så tager man fejl/Jytte Tandrup DSK #fmdk

Detailhandelen er ofte første sted, at de unge stifter bekendtskab med arbejdslivet/Claus Bøgelund, DSK #fmdk

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: