Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Stolt slagtermester i MENY Hellerup

Evnen til at spotte forbrugernes behov ved særlig lejligheder sikrer slagtermester Søren Rasmussen Slagterprisen 2017 – Det er en lang rejse, vi har været på. Prisen er jo til hele

Evnen til at spotte forbrugernes behov ved særlig lejligheder sikrer slagtermester Søren Rasmussen Slagterprisen 2017

– Det er en lang rejse, vi har været på. Prisen er jo til hele holdet; der står et fantastisk personale bag, hvor jeg egentlig mere fungerer som en fodboldtræner, der får hver af dem til at yde det optimale, siger slagtermester Søren Rasmussen, MENY i Hellerup og vinder af Slagterprisen 2017 i supermarkedskategorien.

Han fik overrakt prisen  på Landbrug & Fødevarers store branchedag, Fødevaredagen.

Juryen fandt, at MENY slagteren skilte sig tydeligt ud med et højt fagligt niveau, med fokus på godt og ærligt håndværk og med stor sans for et bredt og inspirerende sortiment både i fersk kød, moderne middagsretter og delikatessevarer.

Som noget nyt er det ikke kun fagjuryen, der har vurderet de nominerede i år. Alle butikkerne har også haft besøg af en ’mystery-shopper’, der er en person, der via et professionelt bureau får penge for at teste og vurdere serviceniveauet i en given butik ’forklædt’ som almindelig kunde.

Vickie Enné Ryge, der er jurymedlem og chefkonsulent hos Landbrug & Fødevarer, siger:  – Vi har valgt at lade butikkerne få besøg af en mystery shopper, fordi konkurrencen på markedet er stigende. Og fordi vi mener, at vinderen af Slagterprisen viser sit egentlige potentiale via en stærk konkurrencekraft. Kunden skal være i centrum.

Fælles for vinderne af Slagterprisen 2017 i supermarkedskategorien og den private slagter er, at de har forstået, at alle mennesker som udgangspunkt gerne vil have succes.

– Det kommer til udtryk ved, at slagtermestrene skaber en kultur, hvor deres teams viden og færdigheder hele tiden styrkes. Der er fokus på forventningsafstemning, retning og klare mål. Interne konkurrencer, videndeling og efteruddannelse er en del af opskriften hos disse moderne slagtere. Fremtidens slagtere, siger Vickie Enné Ryge.
Slagterprisens jury består af:
Remi Wideking, COOP
Christian Friis, ZBC
Benny Jepsen, Dagrofa
Ralf Sørensen, Tican
Sabina Christensen, Tulip
Henrik Andersen, DC Beef
Vickie Enné Ryge, Landbrug & Fødevarer

Del:

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: