Spring til indhold

Stadig behov for statsministerens løfte om inflationshjælp

Det er positivt, at regeringen spiller ud med en hjælpepakke på 2.3 mia. kr. til borgere og virksomheder. Statsministeren lovede i valgkampen trængte købmænd i de tyndtbefolkede egne 70 mio.

Det er positivt, at regeringen spiller ud med en hjælpepakke på 2.3 mia. kr. til borgere og virksomheder.

Statsministeren lovede i valgkampen trængte købmænd i de tyndtbefolkede egne 70 mio. kr. Selvom regeringen i dag ikke vil specificere midlerne til nogen dele af erhvervslivet, ser vi i De Samvirkende Købmænd frem til, at de kommende forhandlinger hjælper trængte købmænd.

”Vi har fortsat brug for sammenhængskraft i landdistrikterne, og de lokale butikker spiller en nøglerolle i de mere tyndtbefolkede områder. Hvis butikken forsvinder, mister de små byer også yderligere tiltrækningskraft for bosætning”, udtaler adm. direktør, Jannick Nytoft, fra De Samvirkende Købmænd.

 

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Butikstyverier blevet et hverdagsfænomen

Resumé Butikstyverier er et stigende problem i Danmark. Antallet af anmeldte butikstyverier i tredje kvartal af 2023 lå således mere end 20 pct. højere end i tredje kvartal af 2022 – og det lå ca. 65 pct. højere end det seneste lavpunkt i slutningen af 2021. Denne abrupte stigning er sket efter butikstyverierne ellers er blevet færre gennem de seneste

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: