Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Skaber planloven balanceret vækst i Danmark?

Arrangør: Dansk Arkitektur Center. 18. juni klokken 12:30 – 13:00 Sted: E13 Dansk Arkitektur Center – Kampeløkke Havn Hvordan hæmmer planloven vækst? Hvordan kan den fremme den vækst? Hvad er

Arrangør: Dansk Arkitektur Center.

18. juni klokken 12:30 – 13:00

Sted: E13 Dansk Arkitektur Center – Kampeløkke Havn

Hvordan hæmmer planloven vækst? Hvordan kan den fremme den vækst? Hvad er konsekvensen af planløshed? Planloven er garant for demokrati i den fysiske planlægning. Skal der ændres på det?

Der har især gennem det seneste år været meget fokus på planloven, som mulig barriere for vækst og årsag til skævvridning af samfundet. Planloven bliver udråbt til vækstens værste fjende, mens andre ser den som et stærkt vækstredskab.

I debatten afprøves planloven, som værktøj til erhvervsudvikling, turisme, handel og liv. Det sker gennem en case-baseret debat, som kigger på udfordringer såvel som best practice i Danmark og bringer disse til diskussion i plenum.

Planloven vedrører emner som kystbeskyttelse, byggeri i det åbne land, rammer for byomdannelse, mulighed for at planlægge for blandede boligområder samt detailhandlen i bymidterne.

Deltagere: John Wagner, administrerende direktør, De Samvirkende Købmænd og Kaare Dybvad, politiker og forfatter, Socialdemokratiet.

Klik her for at sætte arrangementet i din kalender.

 

Del:

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: