Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Sig ja til valgkamp foran butikken

Byrådskandidater skal have lov til at dele valgmateriale ud foran butikkerne forud for kommunalvalget den 21. november. Det mener De Samvirkende Købmænd. – DSK’s holdning er meget klar. Det er

Byrådskandidater skal have lov til at dele valgmateriale ud foran butikkerne forud for kommunalvalget den 21. november. Det mener De Samvirkende Købmænd.

– DSK’s holdning er meget klar.  Det er og bliver den enkelte købmænd, som bestemmer, hvem der må uddele hvad fra butikkens parkeringsplads eller foran butikken, hvis der – vel at mærke – ikke er tale om et offentligt areal, siger DSK’s adm. direktør John Wagner.

Han ser gerne, at de lokale politikere får lov at bruge kundestrømmen hos købmanden som platform for deres budskaber i valgkampen:

– Vi kræver, at politikerne lytter til os, når den lokale erhvervspolitik fastlægges. Så må vi også tillade politikerne at få vælgerne i tale, når de er på vej til og fra den lokale detailhandel. Det handler jo også om demokrati, samfundsansvar og lokalt engagement.

Forud for kommunalvalget for fire år siden blev flere byrådskandidater, der ville uddele valgmateriale foran butikker hos Coop og Dansk Supermarked, bortvist.

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: