Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Sig ja til valgkamp foran butikken

Byrådskandidater skal have lov til at dele valgmateriale ud foran butikkerne forud for kommunalvalget på tirsdag. Det mener De Samvirkende Købmænd. Den opfordring står i modsætning til COOP og Dansk

Byrådskandidater skal have lov til at dele valgmateriale ud foran butikkerne forud for kommunalvalget på tirsdag. Det mener De Samvirkende Købmænd. Den opfordring står i modsætning til COOP og Dansk Supermarked, som ifølge DR2 Deadline i går aftes, bortviser byrådskandidater, der foran butikkerne vil uddele valgmateriale.

”DSK’s holdning er meget klar”, siger John Wagner, DSK’s adm. direktør. ”Det er og bliver den enkelte købmænd, som bestemmer, hvem der må uddele hvad fra butikkens parkeringsplads eller foran butikken, hvis der – vel at mærke – ikke er tale om et offentligt areal. Men der skal ikke herske tvivl om min anbefaling: Vi kræver, at politikerne lytter til os, når den lokale erhvervspolitik fastlægges. Så må vi også tillade politikerne at få vælgerne i tale, når de er på vej til og fra den lokale detailhandel. Det handler jo også om demokrati, samfundsansvar og lokalt engagement. Også på det område kan købmanden gøre en forskel lokalt.”
Yderligere oplysninger kan fås hos adm. direktør John Wagner, DSK, tlf. 20 23 26 16.

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: