Spring til indhold
Søg
Close this search box.

REMA 1000 kåret som årets mest innovative kæde

[vc_row][vc_column][vc_column_text]REMA 1000 blev i aftes på Mærkevareleverandørernes årstræf og 50 års jubilæum i Tivoli Hotel & Congresscenter kåret som årets mest innovative kæde. Prisen gives til den kæde eller grossist,

[vc_row][vc_column][vc_column_text]REMA 1000 blev i aftes på Mærkevareleverandørernes årstræf og 50 års jubilæum i Tivoli Hotel & Congresscenter kåret som årets mest innovative kæde. Prisen gives til den kæde eller grossist, som har gjort en markant forskel i markedet.

De nominerede var udover REMA 1000:

  • Meny
  • 7-Eleven
  • Nemlig.com
  • Dansk Supermarked

Det var adm. direktør John Wagner fra De Samvirkende Købmænd, som på vegne af REMA 1000 modtog prisen, som han sender videre til kædens hovedkvarter i Horsens.

John Wagner understregede i takketalen, at adm. direktør Henrik Burkal, salgsdirektør Mads Nysted og indkøbs- og marketingdirektør Anders Rene Jensen først og fremmest ville have takket medarbejdere, købmænd og kunder for prisen.

– Jeg er helt sikker på, at for REMA 1000 og deres over 300 købmænd er det en kæmpe opmuntring på den rejse, som de er på, hvor de jo er meget succesrige i forhold til kunderne og vinder stærkt terræn i dansk dagligvarehandel. En pris som denne er en anerkendelse af den store indsats, de gør, sagde John Wagner.

Udover årets mest innovative kæde kunne gæsterne til årstræffet, der både markerede foreningens 50 års jubilæum og et navneskifte fra Dagligvareleverandørforeningen, DLF, til Mærkevareleverandørerne, MLDK, kåre årets nyhed, årets publikumspris og årets lancering 2017.

I januar i år kom kæden helt i top i en brand-måling fra analyseinstituttet YouGov. Her slog REMA 1000 lige præcis Lego, som ellers har siddet solidt på tronen som virksomheden med Danmarks bedste image.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/Z0ikD6aP3j8″][/vc_column][/vc_row]

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Billedet viser en mindre købmandsbutik i en mindre by i landdistrikterne
Debatindlæg

Landsbyers livsnerver er truede

En del af vores landdistrikter står over for store udfordringer som butiksdød og fraflytning, men også med unikke muligheder for udvikling og vækst.

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: