Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Regler for afholdelse af konkurrencer

Hvis en butik vil afholde en konkurrence for kunderne, skal butikken først registreres hos Erhvervsstyrelsen, og der skal betales afgift af gevinsterne. Det gælder, uanset om konkurrencen består af ”Udfyld

Hvis en butik vil afholde en konkurrence for kunderne, skal butikken først registreres hos Erhvervsstyrelsen, og der skal betales afgift af gevinsterne. Det gælder, uanset om konkurrencen består af ”Udfyld kuponen og deltag i konkurrencen”, eller om konkurrencen er købsbetinget: ”Køb XX og deltog i konkurrencen om…”

Hvis der er gevinster med en værdi over 200 kr. pr. præmie, skal butikken registreres for afgiften ”spil uden indsats” før konkurrencen afholdes. Registreringen sker hos Erhvervsstyrelsen.

Afgiftssatsen er 15 pct. af kontanter og 17,5 pct. af værdien af andre gevinster (f.eks gavekort og varer). Der skal ikke betales afgift af de første 200 kr. af gevinsternes værdi. Det er gevinsternes handelsværdi, der danner grundlag for at afgøre, om gevinsterne overstiger mindstegrænsen og er grundlaget for beregningen af afgiften.

Eventuelle spørgsmål besvares af SKAT Erhverv på tlf. 72 22 18 18.
26/07/12

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Billedet viser en mindre købmandsbutik i en mindre by i landdistrikterne
Debatindlæg

Landsbyers livsnerver er truede

En del af vores landdistrikter står over for store udfordringer som butiksdød og fraflytning, men også med unikke muligheder for udvikling og vækst.

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: