Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Pris til socialt ansvarlige virksomheder

Nu er det muligt at nominere kandidater til en af Danmarks mest veletablerede ansvarlighedspriser. Virksomhedsforum for Socialt Ansvar uddeler CSR People Prize 2016 i København den 7. november. Det sker

Nu er det muligt at nominere kandidater til en af Danmarks mest veletablerede ansvarlighedspriser.

Virksomhedsforum for Socialt Ansvar uddeler CSR People Prize 2016 i København den 7. november. Det sker for at hylde de virksomheder, som tager et ekstraordinært socialt ansvar over for medarbejdere og lokalsamfundet.

Også købmandsbutikker og dagligvarekæder har mulighed for at være med i dysten om at få ansvarlighedsprisen. Fristen for indstilling er den 17. august. Klik her.

Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA) har uddelt sin pris siden 1998.

– Første gang var under navnet ”Netværksprisen” og siden som ”CSR People Prize”, da vi blev en del af CSR Awards, siger Sven A. Blomberg, formand for VFSA og viceordførende direktør i Jyske Bank.

Han fremhæver, at det er en de mest veletablerede CSR-priser i Danmark: – Vi mener stadig, at det er særdeles vigtigt at fremhæve de virksomheder, der taget et særligt samfundsansvar.

Med CSR People Prize sættes spot på de initiativer, erfaringer og resultater, der skabes, når virksomheder tager et socialt ansvar ved fx at forebygge stress og sygdom på arbejdspladserne, fastholde medarbejdere, der har brug for støtte, eller ved at tage imod og indsluse mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet.

– I år har VFSA særligt fokus på flygtninge og unge på kanten af arbejdsmarkedet, men virksomheder, der fokuserer deres indsats på andre områder, kan også komme i betragtning til prisen, siger Sven A. Blomberg.

CSR People Prize uddeles i to kategorier:

• Mindre virksomheder med færre end 100 ansatte

• Store virksomheder med flere end 100 ansatte

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: