Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Ny rammeaftale om hundredvis af posthuse hos DSK

De Samvirkende Købmænd (DSK) og Post Danmark har indgået en ny rammeaftale om driften af flere hundrede posthuse hos brancheforeningens købmænd. Aftalen sikrer danskerne let adgang til at hente deres

De Samvirkende Købmænd (DSK) og Post Danmark har indgået en ny rammeaftale om driften af flere hundrede posthuse hos brancheforeningens købmænd.

Aftalen sikrer danskerne let adgang til at hente deres breve og pakker, og gør det fortsat attraktivt for købmændene at have postforretning.

– Aftalen giver forbrugerne nem og hurtig adgang til det lokale posthus, når de f.eks. skal hente pakker som følge af den stigende internethandel. I 2014 forventer vi, at vores medlemmer skal håndtere markant flere pakker end i år. Postforretningen er derfor en god vare at have på hylden, fordi den virker som en driver, der skaber trafik i butikken, når kunderne kommer for at hente deres pakker og ordne deres postforretninger, siger John Wagner, der er adm. direktør hos DSK.

Aftalen træder i kraft 1. januar 2014, når den nuværende 2-årige aftale udløber. Den nye aftale gælder i 2 år.

Rammeaftalen omfatter bl.a. supermarkeder som, Spar, SuperBest, Min Købmand, Kiwiminipris, Løvbjerg og Rema 1000.

– Vi er glade for den nye aftale med DSK, der med sine mange butikker rundt om i hele landet er en stærk partner for os. Hos DSK´s købmænd ved vi, at postkunderne får høj kvalitet og service, og det er utrolig vigtigt, når vi skal vælge samarbejdspartner. I det lys er det svært at finde bedre placeringer til vores posthuse end hos DSK´s mange dygtige købmænd, siger Henning Christensen, direktør i Post Danmark.

Post Danmark forventer en klar vækst i antallet af pakker, som sendes uden omdeling, dvs. pakker, der sendes direkte til købmanden med et posthus, hvor kunden kommer og henter dem.

I dag har Post Danmark posthuse hos samarbejdspartnere mere end 700 steder i landet – heraf ca. en tredjedel af dem hos DSK´s købmænd.


For yderligere informationer kontakt venligst vicedirektør hos DSK Claus Bøgelund Nielsen, tlf. 23 45 30 59 eller Post Danmarks presseafdeling på tlf. 33 61 60 01. 

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: