Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Ny madspildsost ser stort på vægten

Madspildsoste fra Them Andelsmejeri, som er “skæve på vægten”, bliver nu lanceret i udvalgte REMA 1000-butikker i samarbejde med forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad Nu kan oste både veje for

Madspildsoste fra Them Andelsmejeri, som er “skæve på vægten”, bliver nu lanceret i udvalgte REMA 1000-butikker i samarbejde med forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad

Nu kan oste både veje for lidt eller for meget. I hvert fald i forhold til den normale indkøbsaftale mellem Them Andelsmejeri og REMA 1000. Oste, som med andre ord er løse på vægten, bliver nu en del af kampen mod madspild.

Et nyt samarbejde mod madspild mellem Them Andelsmejeri, discountkæden REMA 1000 og forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad betyder, at alle danskere får muligheden for at tage del i kampen mod ostespild.

De nye oste, som altså er “skæve på vægten”, findes nu i udvalgte REMA 1000-butikker i hele landet. For hver ost, der bliver solgt, støtter REMA 1000 og Them Andelsmejeri foreningen Stop Spild Af Mad med 75 øre, som går til foreningens fortsatte arbejde i kampen mod madspild. Initiativet med disse oste, som er “skæve på vægten”, er det første af sin slags i Danmark.

Oste, der er “skæve på vægten”, er præcis de samme velsmagende oste, der ellers bliver solgt i dagligvarehandlen, men af forskellige årsager har de en vægt, der enten er under eller over den aftalte vægt.

Afhængig af udskæring, så er det cirka 2 pct. af de udskårne oste, der dagligt bliver produceret hos det jyske 133 år gamle Them Andelsmejeri. Nogle af disse oste er hidtil blevet solgt i Them Andelsmejeris egen ostebutik i Them. Men nu vil Them Andelsmejeri give alle danskere muligheden for at smage på de nye madspildsoste.

Del:

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: