Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Nu er jagten sat ind på ”Danmarks sødeste kassedame”

Ugebladet Hjemmet kårer en butiksmedarbejder med et smil og en service, som uge efter uge gør en forskel for kunderne. Præmier for over 20.000 kroner Kassedamerne m/k gør en forskel

Ugebladet Hjemmet kårer en butiksmedarbejder med et smil og en service, som uge efter uge gør en forskel for kunderne. Præmier for over 20.000 kroner

Kassedamerne m/k gør en forskel for rigtig mange mennesker. Et smil og personlig service gør indkøbsturen til en bedre oplevelse. Det vil Hjemmet gerne værdsætte og sætter derfor for 7. gang jagten ind på Danmarks sødeste kassedame m/k.

Hvis din lokale købmand har ansat Danmarks sødeste kassedame, er det derfor nu, at du skal nominere ham eller hende til Danmarks sødeste kassedame 2020.

– Med søde ord og opmuntrende kommentarer giver kassedamer i hele landet energi i en ellers grå hverdag, og de gør dermed en kæmpe forskel for rigtig mange mennesker. Vi har nu i seks år hyldet den sødeste kassedame i Danmark, og hvert år er vi rørt over de mange søde historier fra læsere om, hvorfor deres kassedame fortjener titlen som den sødeste kassedame, siger Hjemmets chefredaktør Marianne Gram.

Sidste år var der 377 indstillede kassedamer. Udover titlen som Danmarks sødeste kassedame er der en række flotte præmier til en samlet værdi af over 20.000 kr.

Begrundelsen for, hvorfor netop din lokale kassedame m/k skal vinde prisen, skal være Hjemmet i hænde senest 20. januar 2020.

Du kan sende din nominering ind på: Danmarks.Soedeste.Kassedame@hjemmet.dk eller pr. brev til adressen: Hjemmet, Postboks 252, 2100 København Ø. Mærk kuverten “Danmarks sødeste kassedame”.

 

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: