Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Nu er det muligt at betale med Dankort i Apple Pay

DSK hilser nyt tiltag fra Danske Bank velkommen, hvor bankens kunder fremadrettet har mulighed for at betale med Dankort-delen af deres Visa/Dankort, når de bruger Apple Pay. Det er et

DSK hilser nyt tiltag fra Danske Bank velkommen, hvor bankens kunder fremadrettet har mulighed for at betale med Dankort-delen af deres Visa/Dankort, når de bruger Apple Pay.

Det er et stort ønske fra bankernes erhvervskunder i detailhandelen, at Dankortet kan følge med tiden til gavn og glæde for både forbrugere og erhverv.

Tal fra Danmarks Nationalbank viser, at andelen af betalinger foretaget med kontanter næsten er halveret fra 23 pct. af betalingerne i 2017 til 12 pct. af betalingerne i 2021, og meget tyder på, at brugen af kontanter fortsat vil falde. Flere og flere foretrækker at benytte mobile betalingsløsninger som Apple Pay. Det er derfor naturligt, at banken nu tilføjer Dankort-delen af Visa/Dankort som en betalingsmulighed via Apple Pay.

Det er en kæmpe milepæl for detailhandelen, at Danske Bank har etableret et samarbejde med Apple Pay og Nets. For butikkerne betyder det, at transaktioner i Apple Pay foretaget af Danske Bankkunder bliver billigere for butikkerne end transaktioner foretaget med Visa-delen af kortene.

Hos DSK arbejder vi fortsat – sammen med Dansk Erhverv og resten af detailhandelen – for, at andre banker vil følge Danske Bank, så butikkernes omkostninger kan holdes på et så tåleligt niveau som muligt.

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: