Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Netbutikker skal informere om ny klageportal

Alle danske og europæiske netbutikker skal fremover oplyse forbrugerne om deres klagemuligheder på tværs af EU’s grænser. På Forbruger Europas hjemmeside kan virksomhederne fra i dag se, hvordan de nemt

Alle danske og europæiske netbutikker skal fremover oplyse forbrugerne om deres klagemuligheder på tværs af EU’s grænser. På Forbruger Europas hjemmeside kan virksomhederne fra i dag se, hvordan de nemt kan leve op til de nye regler.

Forbrugerne får med en ny, fælles europæisk klageportal mulighed for at klage direkte til virksomheder i andre EU-lande. Den nye portal åbner den 15. februar, men allerede nu skal alle netbutikker klart og tydeligt oplyse forbrugerne om deres klagemuligheder og linke til portalen.

Hensigten med den europæiske klageportal er at gøre det nemmere for både forbrugere og netbutikker at håndtere klagesager på tværs af grænserne.

Forbruger Europa, der er kontaktpunkt i Danmark for de nye regler, har på sin hjemmeside, www.forbrugereuropa.dk, lagt information ud, som kan hjælpe danske netbutikker med at leve op til de nye informationskrav.

Læs mere om kampagnen her.

 

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: