Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Mindre strøm – mere bundlinje

Nu er det blevet endnu nemmere at sikret et godt købmandskab – også i forhold til elregningen. Ny teknologi gør, at de fleste butikker kan spare et væsentligt beløb ved

Nu er det blevet endnu nemmere at sikret et godt købmandskab – også i forhold til elregningen.

Ny teknologi gør, at de fleste butikker kan spare et væsentligt beløb ved at udskifte deres eksisterende lyskilder til LED – enten nu, eller når lyskilden alligevel skal skiftes.

Derfor har Energistyrelsen udviklet en beregner, der gør det nemt at se, hvor meget en butik kan spare ved at skifte til LED.

Når købmanden har foretaget beregningen, får han sin egen personlige rapport tilsendt, som foruden den estimerede besparelse indeholder en guide til, hvordan man kommer godt i gang med udskiftningen af belysningen.

Find beregneren her.

Den økonomiske besparelse er ikke den eneste fordel ved LED, bl.a. har LED-pærer en længere levetid end almindelige pærer, og så giver de et bedre indeklima. Et godt indeklima bidrager til produktiviteten og mindsker risikoen for sygefravær.

Se alle LED’s fordele her 

I ugerne 39-43 besøger Energistyrelsen 20 byer rundt i Danmark og foretager beregninger i op mod 1.000 butikker, men der er naturligvis rig mulighed for selv at foretage beregningen, hvis du ikke skulle få besøg af Energistyrelsen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: