Pressemeddelelser

Mere brændstof til DSK

8. august 2016
        
    

250 convenience-butikker i Circle K har meldt sig ind hos brancheorganisationen De Samvirkende Købmænd, DSK, som nu har flere medlemmer end i de seneste 25 år.

Med udvidelsen af medlemskredsen tæller DSK nu 1.450 medlemmer fordelt på tre hovedgrupper; supermarkeder med bl.a. MENY, SPAR og Løvbjerg, discountbutikkerne REMA 1000, KIWI og ABC Lavpris samt conveniencebutikkerne 7-Eleven og nu også Circle K.

Circle K, der er en fusion af de gamle Statoil-butikker og en betydelig gruppe af Shell-stationer, har som andre butikker med salg af fødevarer stor fokus på fødevaresikkerhed. Det er en væsentlig grund til medlemskabet af DSK.

– I forhold til vores strategiske arbejde med sundhed, sikkerhed og miljø er det naturligt for Circle K at udvide samarbejdet med DSK. Vi kan drage fordel af faglig rådgivning inden for bl.a. egenkontrol og andre sundheds- og sikkerhedsmæssige fokusområder, siger Senior Director Market Development Mette Uglebjerg, Circle K.

Hun tilføjer, at det også er vigtigt for Circle K at have en partner, der arbejder aktivt for at sikre rimelige rammevilkår for branchen.

– Vi er glade for at byde Circle K velkommen og ser frem til at yde faglig rådgivning og sparring. Samtidig ser vi medlemskabet som en styrke i forhold til det erhvervspolitiske område. Jo flere, der står sammen om DSK, desto større gennemslagskraft får vi som brancheorganisation, siger adm. direktør John Wagner, DSK.

Læs mere om Circle K.