Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Mere brændstof til DSK

250 convenience-butikker i Circle K har meldt sig ind hos brancheorganisationen De Samvirkende Købmænd, DSK, som nu har flere medlemmer end i de seneste 25 år. Med udvidelsen af medlemskredsen

250 convenience-butikker i Circle K har meldt sig ind hos brancheorganisationen De Samvirkende Købmænd, DSK, som nu har flere medlemmer end i de seneste 25 år.

Med udvidelsen af medlemskredsen tæller DSK nu 1.450 medlemmer fordelt på tre hovedgrupper; supermarkeder med bl.a. MENY, SPAR og Løvbjerg, discountbutikkerne REMA 1000, KIWI og ABC Lavpris samt conveniencebutikkerne 7-Eleven og nu også Circle K.

Circle K, der er en fusion af de gamle Statoil-butikker og en betydelig gruppe af Shell-stationer, har som andre butikker med salg af fødevarer stor fokus på fødevaresikkerhed. Det er en væsentlig grund til medlemskabet af DSK.

– I forhold til vores strategiske arbejde med sundhed, sikkerhed og miljø er det naturligt for Circle K at udvide samarbejdet med DSK. Vi kan drage fordel af faglig rådgivning inden for bl.a. egenkontrol og andre sundheds- og sikkerhedsmæssige fokusområder, siger Senior Director Market Development Mette Uglebjerg, Circle K.

Hun tilføjer, at det også er vigtigt for Circle K at have en partner, der arbejder aktivt for at sikre rimelige rammevilkår for branchen.

– Vi er glade for at byde Circle K velkommen og ser frem til at yde faglig rådgivning og sparring. Samtidig ser vi medlemskabet som en styrke i forhold til det erhvervspolitiske område. Jo flere, der står sammen om DSK, desto større gennemslagskraft får vi som brancheorganisation, siger adm. direktør John Wagner, DSK.

Læs mere om Circle K.

 

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: