Spring til indhold
Søg
Close this search box.

MENY Vigerslev tilbage på sporet

Midt i denne uge blev der malet op til skråparkering på en helt ny asfalt, som er lagt på den del af den overdækkede nye jernbane til Ringsted, som løber

Midt i denne uge blev der malet op til skråparkering på en helt ny asfalt, som er lagt på den del af den overdækkede nye jernbane til Ringsted, som løber lige forbi MENY Vigerslev i Valby.

De nye parkeringspladser markerer afslutningen på et par år med meget vanskelige adgangsforhold til det store fødevaremarked i Centerparken, hvor købmand Brian Rosenstand under det langstrakte banearbejde har måtte indkassere et betydeligt omsætningstab.

– Efter noget tovtrækkeri med Banedanmark har vi fået erstatning for tab af parkeringspladser under byggeperioden. Men det har langt fra opvejet, at det til tider har været umuligt for vores kunder at nå frem til butikken, siger Brian Rosenstand, der takket være sin anden MENY i Valby tæt på Toftegårds Plads alligevel har holdt stand i Centerparken.

For knap 10 år siden overtog han de to butikker i Valby, som dengang var SuperBest. Og købmanden har måtte sande, at hvad han har hentet hjem på gyngerne, har han måtte vinke farvel til på karussellen.

– Efter at forholdene på Kulbanevej og Vigerslevvej blev normaliseret ved årsskiftet har omsætningen i Centerparken igen været svagt stigende og med markant højere vækst efter sommerferien. Vi håber og tror på, at vi med tiden kommer tilbage på det tidligere niveau, fortæller Brian Rosenstand og tilføjer:

– Det tager tid at vinde kunderne tilbage. Og problemerne med adgangsforhold er slet ikke overstået, men ny lysner det trods alt.

Valby-købmanden ser desuden frem til snarest muligt at kunne byde kunderne velkommen til et gennemrenoveret fødevaremarked i Vigerslev. På sigt vil beliggenheden blive en gevinst.

– Det er ingen hemmelighed, at dette hjørne af Valby, der i forvejen var gennemskåret af store trafikårer og blandet socialt boligbyggeri, konstant er udfordret. Jeg håber, at en modernisering af Centerparken kan være med til at give hele området et løft, og det vil sikre fremtiden for et stort og moderne fødevaremarked i Valby, siger han.

Se flere fotos fra butikken her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den 39-årige Brian Rosenstand er nyt medlem af bestyrelsen i De Samvirkende Købmænd. Han afløser Per Christiansen fra MENY Frederikssund.

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: