Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Meget mere discount og med holdning

Købmand Niels Henning Pedersen er kommet godt gennem de tre første tre i år i Jonstrup, som lige nu er midt i et byggeboom.  Op mod 100 boliger er på

Købmand Niels Henning Pedersen er kommet godt gennem de tre første tre i år i Jonstrup, som lige nu er midt i et byggeboom. 

Op mod 100 boliger er på vej i det sydvestlige hjørne af Jonstrup mellem Værløse og Måløv. Mange af de nye huse er næsten indflytningsklar med attraktiv beliggenhed bag det gamle seminarie ind mod den nu nedlagte flyvestation Værløse.

Et stenkast fra det nye kvarter ligger REMA 1000, som åbnede for tre år siden. Dengang var der blot 1.100 beboere i Jonstrup, og byens nye købmand Niels Henning Pedersen var spændt på, om han kunne få nok kundestrøm i den lille oase til at drive en rentabel butik.

Men rygtet om den gode stemning og de gode varer til lav pris har bredt sig til Måløv, Værløse og Kirke Værløse og sågar Farum. Derfor er det med stor optimisme, at REMA-købmanden tager hul på det fjerde år og kan se frem til, at byen i første omgang vokser med omkring 300 indbyggere.

Niels Henning Pedersen har arbejdet i butik siden 1988. Gennem 17 år var han i butikschef i Fakta så forskellige steder som Nørrebro, Taastrup og Helsinge.

– Jeg var glad for jobbet i Fakta, men jeg synes, at det var fantastisk at få muligheden for at blive ‘herre i eget hus’ i en helt ny REMA 1000. Butikken ligger i smukke omgivelser og i et område med mange børnefamilier. Jeg har selv tre små børn, så jeg ved, hvad de sætter pris på, og jeg nyder at betjene dem såvel som alle andre kunder, siger Niels Henning Pedersen.

Butikken i Jonstrup har et salgsareal på knap 545 kvadratmeter og 72 parkeringspladser, som den deler med Jonstruphus.

Der er 25 medarbejdere, som altid møder en chef med godt humør. For selv bryder han sig ikke det mindste om sure chefer. Og den gode stemning smitter af på kunderne, der føler sig hjemme i discountbutikken, som er kendt for sit slogan ”Meget mere discount”.

– Jeg lægger vægt på, at standarden i min butik er helt i top. Vi skal altid have fyldt op af friske ferskvarer, og så skal hylderne skal være fyldt op, uanset om kunden handler om formiddagen eller lige inden lukketid, og mine medarbejdere skal være smilende og i godt humør, når de er på arbejde, siger Niels Henning Pedersen.

For Victor Jennum blev tre måneders virksomhedspraktik vekslet til et fast job på 20 timer i august i fjor. Siden har han passet jobbet i kassen til punkt og prikke og elsker at give kunderne en hilsen med på vejen:

– Jeg var kastebold i 10 år i konstanthjælp-systemet. Det var først, da jeg kom til REMA i Jonstrup, at jeg fik mulighed for vise, at jeg godt kan passe et arbejde under gode og trygge rammer.

Discount med holdning

’Discount med holdning’ er overskriften på REMA 1000 arbejde med samfundsansvar. Grundlæggende betyder Discount med holdning, at discountkædens varer sælges til lav pris men med klare holdninger og krav til varernes kvalitet og indvirkninger på mennesker og miljø.

Det er kædens holdning er, at det ikke skal være dyrt at handle ansvarligt. Med flere end 280 butikker landet over kæden stor indflydelse på rigtig mange menneskers liv gennem de produkter, som den tilbyder. Produkter skal være i orden og have en høj kvalitet i forhold til aspekter som smag, ernæringsindhold, klima og miljø.

Som REMA-købmand nyder Niels Henning Pedersen at være ”herre i eget hus”. Han kunne byde sine kunderne velkommen til en helt ny REMA 1000 i Jonstrup for tre år siden. Foto: Flemming Effersøe

Flere fotos fra butikken – REMA 1000 Jonstrup

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: