Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Månedens købmandselev søges

Er din elev noget særligt? Er han/hun serviceminded udover det sædvanlige eller rigtig god til at lave kampagner, så er det muligvis en kandidat til månedens købmandselev. Med kåringen modtager

Er din elev noget særligt? Er han/hun serviceminded udover det sædvanlige eller rigtig god til at lave kampagner, så er det muligvis en kandidat til månedens købmandselev. Med kåringen modtager eleven – udover æren – et legat på 5.000 kr. Skriv til DSK, hvis din elev fortjener særlig opmærksomhed.

Som bekendt kårer DSK Månedens Købmandselev hver måned resten af 2015.

I februar var det Ida Marvig Jensen fra Rema 1000, Hillerød, der blev den glade vinder. Siden har vinderne været Kristian Rygaard Andersen, SPAR, Koldby, Daniel Petersen, ABC Lavpris i Vamdrup, Alexander Engel, Min Købmand på Frederiksberg og Johan Bendsen fra Rema 1000 i Stege.

Det er en unik mulighed for at rose og anerkende en medarbejder, der har gjort en ekstraordinær indsats for at skabe god stemning i butikken, både i forhold til kunderne og kollegaer. Det er intentionen at vælge blandt alle elever og lærlinge, uanset hvor langt de er nået i læreforløbet. Købmand eller butikschef indstiller skriftligt en elev til prisen.

Eleven skal gennem en ekstraordinær indsats fremstå som et særligt aktiv for butikken. Det kan være kvaliteter som flid, engagement, have tilegnet sig et ekstraordinært varekendskab, være kundernes ”favorit”, en succesfuld integration eller på anden måde have ydet en beundringsværdig indsats ud over det sædvanlige. Vedlagte skema benyttes som inspiration. Indstillingen skal indeholde en begrundelse, der redegør for, hvorfor netop denne elev fortjener en særlig opmærksomhed.

Legatet ”Månedens Købmandselev” tildeles 10 gange i 2015 af DSK’s Fond, hvis afkast skal anvendes til uddannelse.

FOTO: Ida Marvig Jensen fra Rema 1000 i Hillerød blev Månedens købmandselev i februar. Fra Hillerødposten.

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: