Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Kunderne siger ja tak til ny slagtermester i MENY Svogerslev

Martin Knudsen er kommet tættere på kunderne op jul. Nu er han klar til at gøres deres nytårsaften til en festlig menu Den 37-årige Martin Knudsen er kommet godt fra

Martin Knudsen er kommet tættere på kunderne op jul. Nu er han klar til at gøres deres nytårsaften til en festlig menu

Den 37-årige Martin Knudsen er kommet godt fra start som slagtermester i MENY Svogerslev ved at bruge butikkens Facebookside til tilbud på mørbradhoveder efter ”først-til-mølle-princippet” og kæmpe oksefilet som ”ja-tak”- tilbud.

Dette foto lagde Martin Knudsen på butikkens Facebookside og fik hurtigt solgt et halvt hundrede oksefilet.

– Facebook er en god kanal til at komme lidt længere ud end vores næromåde, siger Martin Knudsen.

Det er slagtermesterens ambition sammen med butikschef Mark Aagaard at styrke MENY Svogerslev som madbutik, der formår at trække kunder i vest fra Gevninge til Hyrdehøj i øst. Butikken har potentialet.

Op til jul og nu nytårsaften er de i den grad til eksamen. Og efter en god julehandel er de nu beredt til at vise, at de som en del af hele Danmarks fødevaremarked kan hjælpe kunderne til at sætte en god menu på nytårsbordet med mad fra MENY.

– Det har krævet, at vi bliver endnu mere synlige, bedre til at sætte os i scene og vise vores stolthed over at være et team af ”madarbejdere” med kompetencer i frugt og grønt, kød, delikatesse, fisk, vin, brød og kolonial, siger Martin Knudsen og understreger, at ærlighed og tillid er afgørende for, at han som slagtermester har succes.

Uddannet i Hvalsø 

Han er uddannet slagter i SuperBrugsen Hvalsø og blev slagtermester i Strandberg Supermarked, inden han blev butikschef og vinansvarlig i den daværende SuperBest på Søndre Fasanvej på Frederiksberg.

– Rytmer og rutiner er meget forskellige i slagterafdelingen og resten af butikken. Det kan godt give nogle udfordringer i forhold til at løfte butikken som en samlet helhed, siger Martin Knudsen og tilføjer:

– Det er vigtigt for mig at kunne være med til at nedbryde barrierer mellem faggrupperne for at få butikken til at spille optimalt. Derfor synes jeg også, at det er fantastisk, at MENY strategisk arbejder med begrebet ”madarbejdere”, siger Martin Knudsen.

Inspirerer kunderne

Når kunderne kommer for at hente deres ”ja-tak”-tilbud, håber slagtermesteren, at han kan inspirere kunderne til at udforske madbutikken, som tilbyder en lang række løsninger med fokus på kvalitet, dyrevelfærd og egen produktion som røgvarer og friskhakket kød.

Han glæder sig over, at slagterfaget i MENY igen er kommet tættere på det gode håndværk og rådgivning af kunderne:  – Pakkemarked og kassetilbud har ikke længere den store appel til kunderne. Og de yngre kunder har først og fremmest brug for hjælp til at gøre deres madlavning lettere i hverdagen. Og også gerne sund mad fokus på miljø og klima.

MENY Svogerslev er sammen med MENY Himmelev og MENY Skomagergade i Roskilde ejet af købmand Søren Rasmussen.
Martin Knudsen understreger, at ærlighed og tillid er den bedste vej til at møde kunden. Foto: Flemming Effersøe

 

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: