Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Købmanden i REMA 1000 har tre familier

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Jesper Julius Seestedt Nielsen fik med et slag flere familier, da han blev købmand i REMA 1000 i Jonstrup 2018 blev skelsættende for Jesper Julius Seestedt Nielsen. Ved årets begyndelsen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Jesper Julius Seestedt Nielsen fik med et slag flere familier, da han blev købmand i REMA 1000 i Jonstrup

2018 blev skelsættende for Jesper Julius Seestedt Nielsen. Ved årets begyndelsen blev han ny købmand i REMA 1000 Jonstrup, og samme år i august blev han gift med sin kæreste Amalia. Sammen har de sønnen Julius på fire år og en nyfødt datter, som skal døbes Isabella

Jesper, 36 år, var netop kommet tilbage fra to ugers barsel, da DSK’s udsendte fik lov at komme tæt på købmanden et par dage og være med til at trimme og fylde varer på hylderne. Barselsorlov havde der dog i realiteten ikke været meget af for købmanden, da en kortslutning i generatorrummet udløste en brand og fik alle frysemøbler til at bryde sammen.

Men det lader købmanden sig ikke gå på af. For hverdagen er som grundvilkår uforudsigelig. Også selv om han planlægger og har styr på de daglige rytmer og rutiner fra varemodtagelse, trimning, opfyldning, bestilling, planlægning af kampagnevarer og sæsonvarer samt bemanding i kasser og på butiksgulv.

Livsstil for familien

Jesper Julius Seestedt Nielsen byder velkommen med et stort smil, da jeg møder klokken 7 i butikken, hvor han allerede har været på arbejde i flere timer. Også selv om han kun har fået et par timers søvn, fordi datteren på fem uger skulle vugges, så Amalia, 22 år, kunne få lidt nattesøvn.

Som købmanden også fortæller i en video til DSK’s udsendte, så er det en livsstil at være købmand i REMA 1000. Han har ikke en almindelig arbejdsuge på 37 timer. Til gengæld er Amalia ansat 20 timer i butikken. Alligevel kommer hun med den nyfødte pige og giver et nap med på lageret.

Købmandens ”papfar”, der er uddannet elektriker, ordner mindre reparationer, og er med til at begrænse skaderne efter branden. Svigerfar leger sommelier. Da Jesper fik nøglerne til REMA 1000 i Jonstrup, var det hans søster og svoger, som bød kunderne velkommen med gratis grillpølser på parkeringspladsen, mens købmanden gik rundt inde i butikken og hilste på kunderne.

En ekstra familie

– Mine medarbejdere er også en del af mit liv og er en ekstra familie, fordi jeg skal lære dem godt at kende for at motivere og udvikle dem til at fungere bedst muligt med de evner, som de hver især har, forklarer Jesper Julius Seestedt Nielsen.

En følelse af at være en del af en storfamilie manifesterer sig også i samværet med kollegerne i kæden. Ikke mindst til det årlige Rigsmøde, hvor købmændene hiver en dag ud af kalenderen og plejer fællesskabet sammen med kædekontoret i Horsens.

Vi taler om købmandslivet, mens der bliver fyldt op i frugt- og grøntafdelingen. Den skal være salgsklar inden kl. 10. Aftenen før har lukkelederen mærket de varer ned, som er tæt på sidste salgsdato. Så vi behøver ikke at have fokus på datoerne.

Til gengæld skal kvaliteten sikres ved at fjerne de frugter og grøntsager, som ikke længere er egnet til salg: – Du skal fjerne det, som du ikke selv ville købe, siger købmanden og forklarer, at en privatperson får lov at hente de grøntsager, der ikke kan sælges.

Gratis popcorn til skolen

Midt i det hele kommer en tilbagekaldelse – via DSK’s egenkontrol og tilbagekaldelsessystem Riskminder – på popcorn, hvor det viser sig, at de indeholder mindre salt end angivet på varedeklarationen. Købmanden synes, det er synd at smide dem ud, for de fejler ikke noget – bortset fra smagen. Og han vælger at donere dem til den lokale skole med 10. klasses elever. De giver i øvrigt travlhed ved kassen sidste på formiddagen, når de køber ind til frokost.

Fredag eftermiddag fylder vi varer på hylderne med kager, kiks og morgenmad og sørger for, at butikken er klar til weekendsalget, hvor det søde og luksus fortrænger hverdagens sundhed og sparsommelighed.

Uddannet bager

Her foran kiks og kager fortæller købmanden, at han er uddannet bager i SuperBrugsen Slangerup, og efter at have aftjent sin værnepligt i Søværnet kom han via et vikariat i Fakta Frederikssund på sporet af en karriere som butikschef.

– Men så mødte jeg købmand Morten Houmann i REMA 1000 i Birkerød og kunne se, at han var glad for sit arbejde, fortæller Jesper, der besluttede sig for at skifte kæde og blev souschef i REMA 1000 Birkerød og siden Hørsholm og Hillerød.

– Det eneste, jeg fortryder, er, at jeg ikke fandt min nye familie i REMA 1000 noget før, siger han og ønsker mig god weekend. Praktikken er slut.


Jesper Julius Seestedt Nielsen har været ansat i REMA 1000 i næsten fem år og har været købmand i REMA 1000 i Jonstrup mellem Måløv og Værløse siden begyndelsen af 2018.

 

Købmandens pejlemærker

  • Tæt på kunderne
  • Tæt på medarbejderne
  • Tæt på familien

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/zhluOir3fBc” title=”Med købmanden på job”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

Discount med holdning

REMA 1000 er kendt for sit slogan: Discount med holdning. Det kan bl.a. ses på hylderne hos købmand Jesper Julius Seestedt Nielsen i REMA 1000 i Jonstrup. I denne video sælger han budskabet om discount med holdning med et smil på læben.

Dagligt leverer Gram Slot bl.a. økologisk øl, mælk, kartofler, mel og havregryn. Gram Slot og REMA 1000s holdning til økologi og fødevarer er klar: Økologi skal gøres tilgængeligt for alle til priser, hvor alle kan være med.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/gcM-yHBw4CM”][/vc_column][/vc_row]

 

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Billedet viser en mindre købmandsbutik i en mindre by i landdistrikterne
Debatindlæg

Landsbyers livsnerver er truede

En del af vores landdistrikter står over for store udfordringer som butiksdød og fraflytning, men også med unikke muligheder for udvikling og vækst.

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: