Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Købmanden i Jonstrup skal giftes med fruen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Jesper Julius Seestedt Nielsen og Amalia Duckert Thulin bliver i morgen gift i Sorgenfri Kirke og kan dermed erklæres for rette købmandsægtepar at være Onsdag eftermiddag stod det kommende købmandsægtepar

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Jesper Julius Seestedt Nielsen og Amalia Duckert Thulin bliver i morgen gift i Sorgenfri Kirke og kan dermed erklæres for rette købmandsægtepar at være

Onsdag eftermiddag stod det kommende købmandsægtepar i REMA 1000 Jonstrup klar på parkeringspladsen med gratis grillpølser og brød til kunderne. Købmand Jesper Julius Seestedt Nielsen og kæresten Amalia Duckert Thulin arbejder begge i butikken og ønskede at fejre den gode nyhed om giftermål sammen med kunderne.

På butikkens facebookside skrev Jesper Julius Seestedt Nielsen, at ”købmanden og fruen giver gratis pølser til jer”. Det blev et tilløbsstykke med 160 gratis pølser og så mange lykønskninger, at det kommende købmandsægtepar er blevet kendt i den lille, idylliske landsby mellem Måløv og Værløse.

Medlemmer af Jonstrup pentanque klub, der har baner lige over for butikken ved Jonstrup Gl. Seminarium, kom forbi med en bryllupsgave.

I morgen lørdag bliver parret viet i Sorgenfri Kirke og holder middag for et halvt hundrede gæster i Restaurant Jægerhuset ved Holte.

Købmanden har på Facebook også annonceret et bryllupstilbud. Han har bestilt 18 spande med roser. Et bundt sælges til 18 kr. med henvisning til datoen for brylluppet. Det er næsten halv pris i forhold til normal pris.

Samme weekend rammer tonerne fra den årlige jazz-festival sensommeren, og får de gamle seminariebygninger i Jonstrup til at synes endnu smukkere under de gamle træer. Der ventes at blive solgt 1.200 tredages billetter. Købmandens REMA 1000 er sponsor.

Den 35-årige Jesper og 22-årige Amalia mødte hinanden i fakta Virum for seks år siden, hvor Jesper var butikschef og Amalia servicemedarbejder. Trods aldersforskellen faldt de to for hinanden i mere end de fem minutter, som Fakta er blevet kendt for. Siden har parret fået sønnen Julius på nu tre og et halvt år.

Bryllupsrejsen går til Kreta.

– Vi holder to ugers ferie i forbindelse med brylluppet. Min regionschef Bo Rønnest har vist sin oprigtige bekymring for om kunderne vil kunne mærke, at jeg og Amalia overlader ansvaret til medarbejderne. Men fremtiden tilhører den, som forstår at planlægge, siger Jesper Julius Seestedt Nielsen, der har været 12 år i branchen og de seneste fire år som souschef i REMA 1000 Birkerød, Hørsholm og Hillerød.

Han overtog nøglerne til REMA 1000 i Jonstrup i foråret. Dengang var det hans svoger, som bød kunderne velkommen med gratis grillpølser på parkeringspladsen, mens købmanden gik rundt inde i butikken og hilste på kunderne.

– Jeg har glædet mig til at møde kunderne hen over grillen. Det er en god måde at blive kendt som den lokale købmand, hvad der ligger mig og Amalia stærkt på sinde, siger Jesper Julius Seestedt Nielsen.

Dermed følger den nye købmand op på det spor, som den tidligere købmand Niels Henning Pedersen lagde for butikken. Han er fortsat som REMA 1000 købmand i Vejby.

Købmand Jesper klar til ægteskab og købmandskab sammen med ægtefællen Amalia. Foto: Flemming Effersøe
Amalia og Jesper skal giftes i Sorgenfri Kirke lørdag den 18. august 2018. Samme dag sælger deres butik i Jonstrup roser til 18 kroner per bundt.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://vimeo.com/285454403″][/vc_column][/vc_row]

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: