Spring til indhold

SPAR købmand Marlene Larsen i kamp for skole

SPAR-købmand Marlene Larsen og en lokal aktionsgruppe i Ebberup glæder sig over, at byrådet i Assens har besluttet, at Ebberup Skole bevarer sin overbygning. – Siden den dag i slutningen af

SPAR-købmand Marlene Larsen og en lokal aktionsgruppe i Ebberup glæder sig over, at byrådet i Assens har besluttet, at Ebberup Skole bevarer sin overbygning.

– Siden den dag i slutningen af september, hvor skyerne trak sig sammen over Ebberup, har vi for alvor fået øjnene op for, hvad vi stod til at miste. At det gode lokale tilbud til vores børn og unge ikke er en selvfølge, skriver aktionsgruppen ”Bevar overbygningen i Ebberup” på sin hjemmeside.

Med andre ord er skolen reddet, og der er i den grad lagt op til en fest i byen den 16. juni, hvor købmandsægteparret Marlene Larsen og Jan Jørgensen med musik, pølsevogn og fadøl ved byens idrætshal fejrer deres 25 års jubilæum som købmænd i Ebberup.

– Det er vores måde at sige tak til byens borgere på for støtte og opbakningen gennem årene, siger Marlene Larsen, der glæder sig over, at butikken med 30 medarbejdere efter nogle turbulente år omkring finanskrisen er stabiliseret økonomisk.

 

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Butikstyverier blevet et hverdagsfænomen

Resumé Butikstyverier er et stigende problem i Danmark. Antallet af anmeldte butikstyverier i tredje kvartal af 2023 lå således mere end 20 pct. højere end i tredje kvartal af 2022 – og det lå ca. 65 pct. højere end det seneste lavpunkt i slutningen af 2021. Denne abrupte stigning er sket efter butikstyverierne ellers er blevet færre gennem de seneste

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: