Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Købmand advarer mod tricktyve

– To gange i dag har to forskellige kunder været udsat for tricktyveri i butikken. Det er simpelthen ikke okay, og jeg er så frustreret på mine kunders vegne, som

– To gange i dag har to forskellige kunder været udsat for tricktyveri i butikken. Det er simpelthen ikke okay, og jeg er så frustreret på mine kunders vegne, som er blevet bestjålet. Jeg kan se en tendens i, at tyvene i høj grad går efter vores ældre kunder.

Sådan skriver købmand René Povlsen på sin Facebookside. Efter mindre end 24 timer var opslaget blevet delt 600 gange og 800 gav deres mening til kende med synes godt om, vrede eller ked af det.

Købmanden fra MENY i Rønde kalder opslaget på Facebook et nødråb og håber, at kunderne sammen med købmanden og medarbejderne i butikken vil passe godt på hinanden.

– Hold øjne og ører åbne. Opfanger du noget, der kunne være en mistænkelig adfærd, så sig det til mig, mit personale eller endda den kunde, du tror, kunne være offer for et tricktyveri, skriver René Povlsen.

DSKs formand Lisbeth Dalgaard, Dalgaard Supermarked i Hørsholm, skriver i en kommentar til opslaget, at hun oplever det samme. Og hun vil anbefale kollegaens tilgang til alle.

Mange kunder lover at, de fremover vil være ekstra opmærksomme. Karin Kjellerup Lassen skriver, at ”det uheldig adfærd, som skal bekæmpes. Lisbeth M Hansen skriver: ”Godt at I tager det op. Det sker alt for ofte, så vær opmærksom. Det er så synd for de søde personer det går ud over”.

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: