Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Købmændene har fået ny næstformand

De Samvirkende Købmænd (DSK) har valgt købmand Morten Møller Oehlenschlæger fra REMA 1000 i Jyllinge som ny næstformand. Bestyrelsen for de ca. 1500 danske købmænd i DSK har i enighed

De Samvirkende Købmænd (DSK) har valgt købmand Morten Møller Oehlenschlæger fra REMA 1000 i Jyllinge som ny næstformand.

Bestyrelsen for de ca. 1500 danske købmænd i DSK har i enighed konstitueret sig med et forretningsudvalg bestående af købmand Torben Christensen, MENY på Frederiksberg (formand), købmand Morten Møller Oehlenschlæger, REMA 1000 i Jyllinge (næstformand) og købmand Jan Jæger, SPAR i Østre Brønderslev. Morten Møller Oehlenschlæger afløser købmand Klaus Pedersen, der ligeledes var købmand i REMA 1000.

DSK’s nye næstformand har været købmand i Jyllinge gennem de sidste ni år, hvor han har drevet REMA 1000, siden den åbnede. Morten er oprindeligt uddannet i Kvickly i Svendborg, men har gennem årene været forbi kæderne Føtex og Netto, inden han valgte at blive købmand og drive egen butik.

”Jeg er naturligvis stolt over min plads i bestyrelsen som næstformand, og jeg håber, at jeg som købmand kan være med til at tale købmændenes sag og skabe bedre rammer for den enkelte købmand og dermed gøre hans eller hendes hverdag nemmere, så vi som købmænd kan koncentrere os om at sælge nogle vare”, siger Morten Møller Oehlenschlæger.

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: