Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Købmænd siger ja til valgkamp foran butikken

Folketingskandidater fra liste A til liste Å bør have lov til at dele valgmateriale ud foran butikkerne forud for de kommende valg: Europa-Parlamentet den 26. maj og Folketinget den 5.

Folketingskandidater fra liste A til liste Å bør have lov til at dele valgmateriale ud foran butikkerne forud for de kommende valg: Europa-Parlamentet den 26. maj og Folketinget den 5. juni. Det mener De Samvirkende Købmænd, som opfordrer sine medlemmer til at sætte kryds ved et ja til valgkamp foran butikken.

– DSK’s holdning er meget klar. Det er og bliver den enkelte købmand, som bestemmer, hvem der må uddele hvad fra butikkens parkeringsplads eller foran butikken, hvis der – vel at mærke – ikke er tale om et offentligt areal, siger DSK’s adm. direktør John Wagner.

Han ser gerne, at landspolitikerne med afsæt i deres lokale kreds får lov at bruge kundestrømmen hos købmanden som platform for deres budskaber i valgkampene:

– Vi har som brancheforening stor glæde af, at politikerne lytter til os, når vi sammen udstikker rammerne for landets erhvervspolitiske rammevilkår. Derfor er det naturligt, at vi også tillader politikerne at få vælgerne i tale, når de er på vej til og fra den lokale dagligvarebutik.

Han fremhæver, at købmanden spiller en vigtig rolle for den lokale sammenhængskraft, og DSK er interesseret i at have en god dialog med Folketingets partier.

– Et folketingsvalg handler om folkestyre, samfundsansvar og et engagement, som rækker fra det lokale til det landsdækkende, siger John Wagner.

– – –

Yderligere oplysninger kan fås hos adm. direktør John Wagner, DSK, tlf. 20 23 26 16.

 

 

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: