Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Købmænd jubler over aflyst sukkerafgift

De Samvirkende Købmænd, DSK, glæder sig over udmeldingen den 20. juli 2012 fra Det radikale Venstre om, at den udvidede sukkerafgift skal ”begraves” endnu før den bliver til virkelighed. ”Det er

De Samvirkende Købmænd, DSK, glæder sig over udmeldingen den 20. juli 2012 fra Det radikale Venstre om, at den udvidede sukkerafgift skal ”begraves” endnu før den bliver til virkelighed.

”Det er en meget klog beslutning. Hverken fødevareproducenter, detailhandel eller forbrugere har brug for nye administrative byrder og højere afgifter, der blot har til formål at gøre varerne dyrere i danske butikker,” siger vicedirektør Claus Bøgelund Nielsen, DSK.

”Regeringen og Enhedslisten fortjener ros i denne sag. Det er flot, at man lytter til gode råd og massiv dokumentation fremfor at holde fast i en rigtig dårlig idé. Højere priser på daglige fornødenheder er ingen vindersag – undtagen naturligvis hos tyske og svenske butikker, der ville vinde på endnu en ensidig dansk afgift. Det ser ud til, at fornuften sejrer og det er vi naturligvis meget glade for,” siger vicedirektør Claus Bøgelund Nielsen, DSK.

Kontakt

Yderligere oplysninger kan fås hos vicedirektør Claus Bøgelund Nielsen, mobil 23 45 30 59, cbn@dsk.dk.

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: