Spring til indhold
Søg
Close this search box.

KFI-legat til REMA 1000 købmand

Max Skov Hansen har netop modtaget KFI Erhvervsdrivende Fonds legat på 50.000 kr. Købmand Max Skov Hansen, der driver REMA 1000 på Søndre Fasanvej i Valby i København, har fået

Max Skov Hansen har netop modtaget KFI Erhvervsdrivende Fonds legat på 50.000 kr.

Købmand Max Skov Hansen, der driver REMA 1000 på Søndre Fasanvej i Valby i København, har fået et legat på 50.000 kr. af KFI Erhvervsdrivende Fond for at have ydet en ekstraordinær indsats.

I begrundelsen for valget af Max Skov Hansen hedder det blandt andet: ”Max Skov Hansen har med stort engagement været med til at uddanne og udvikle fremtidige købmænd samt lagt et stort arbejde i at nedbringe madspild”.

Ved overrækkelsen af prisen uddybede adm. direktør i KFI, Jesper Loiborg, begrundelsen for valget af Max Skov Hansen: ”Du engagerer og motiverer dine medarbejdere med dit eget, gode eksempel. Du hjælper eleverne med at lære, hvad godt købmandskab er. Du er et forbillede internt i REMA 1000, og du er med til at tiltrække unge mennesker til branchen. Samtidig er du engageret i det omkringliggende samfund. Det har du blandt andet vist ved at arbejde aktivt for at mindske madspild og sørge for at overskudsvarer gives til trængende i stedet for at blive smidt ud.”

Sidst, legatet blev uddelt, gik det til René Povlsen, MENY i Rønde, som en anerkendelse af hans arbejde med at fremme lokalt producerede varer og hans løbende udvikling af varesortimentet.

Købmand Max Skov Hansen, REMA 1000 i Valby.

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: