Nyheder

KFI-legat til REMA 1000 købmand

2. maj 2019
        
    

Max Skov Hansen har netop modtaget KFI Erhvervsdrivende Fonds legat på 50.000 kr.

Købmand Max Skov Hansen, der driver REMA 1000 på Søndre Fasanvej i Valby i København, har fået et legat på 50.000 kr. af KFI Erhvervsdrivende Fond for at have ydet en ekstraordinær indsats.

I begrundelsen for valget af Max Skov Hansen hedder det blandt andet: ”Max Skov Hansen har med stort engagement været med til at uddanne og udvikle fremtidige købmænd samt lagt et stort arbejde i at nedbringe madspild”.

Ved overrækkelsen af prisen uddybede adm. direktør i KFI, Jesper Loiborg, begrundelsen for valget af Max Skov Hansen: ”Du engagerer og motiverer dine medarbejdere med dit eget, gode eksempel. Du hjælper eleverne med at lære, hvad godt købmandskab er. Du er et forbillede internt i REMA 1000, og du er med til at tiltrække unge mennesker til branchen. Samtidig er du engageret i det omkringliggende samfund. Det har du blandt andet vist ved at arbejde aktivt for at mindske madspild og sørge for at overskudsvarer gives til trængende i stedet for at blive smidt ud.”

Sidst, legatet blev uddelt, gik det til René Povlsen, MENY i Rønde, som en anerkendelse af hans arbejde med at fremme lokalt producerede varer og hans løbende udvikling af varesortimentet.

Købmand Max Skov Hansen, REMA 1000 i Valby.