Spring til indhold
Søg
Close this search box.

KFI ansætter uddelingschef

Siden 2014 har KFI kanaliseret 450 millioner kr. ind i den frie købmandssektor via uddelinger KFI Erhvervsdrivende Fond har ansat Marie Scott Poulsen som uddelingschef. Stillingen er nyoprettet og en

Siden 2014 har KFI kanaliseret 450 millioner kr. ind i den frie købmandssektor via uddelinger

KFI Erhvervsdrivende Fond har ansat Marie Scott Poulsen som uddelingschef. Stillingen er nyoprettet og en understregning af, at KFI betragter uddelingerne som et vigtigt indsatsområde.

Siden 2014 har KFI kanaliseret 450 millioner kr. ind i den frie købmandssektor via uddelinger. Pengene er uddelt til de enkelte købmænd til blandt andet ombygning og modernisering af butikker, men også til uddannelse og efteruddannelse af købmænd, samt til projekter, der gavner de frie købmænd bredt: F.eks IT og fælles dankort-løsninger, hjertestartere og Riskminder, som er et system til egenkontrol.

KFI´s uddelingsstrategi er sideordnet med forretningsstrategien og beskriver, hvordan pengene skal bruges til gavn for de frie købmænd.

KFI´s adm. direktør, Terje List, ser frem til det øgede fokus på struktur og synlighed i KFI´s uddelinger: – Vi er meget glade for at have fået Marie med på holdet, og jeg er sikker på at hendes kompetencer sætter os i stand til at udleve vores strategi.

Marie Scott Poulsen skal på ledelsens og bestyrelsens mandat og sammen med øvrige stærke kræfter i KFI identificere relevante projekter, der kan løfte købmændene. Og evaluere og sikre effekten af de projekter, der bliver søsat.

– Detailbranchen spiller en fantastisk vigtig rolle i vores samfund; små byer er afhængelige af deres lokale købmand, der skabes masser af arbejdspladser, og så er det en branche i vild udvikling. Den skal vi i endnu højere grad være med til at understøtte med uddelingsprogrammer, der giver mening for købmændene, kunderne og samfundet, siger Marie Scott Poulsen.

Marie Scott Poulsen er født i 1971 og blev cand.mag. fra Københavns Universitet i 1999. Derefter fulgte forskellige kommunikationsjobs. Som 32-årig fik hun i 2003 sin første lederstilling som kommunikationschef hos Håndværksrådet. Den havde hun indtil 2006, hvor hun tiltrådte en tilsvarende stilling hos FDB. Herefter fulgte 10 år med chefstillinger i Københavns Kommune, Sampension og C40 Cities Climate Leadership Group i London.
I 2017 kom Marie Scott Poulsen til Københavns Lufthavne A/S først som senior kommunikationsrådgiver og siden ’Head of Community Communication & Corporate Brand’ med lufthavnens lokale, eksterne relationer, brand og kampagner som ansvarsområde. Her var hun med til at udvikle lufthavnens første program for uddelinger.

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: