Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Kæmpe donation fra KFI styrker Riskminder

DSK retter en stor tak til KFI Erhvervsdrivende Fond for den betydningsfulde støtte, som KFI har bevilget til fortsat drift og udvikling af Riskminder.

Der er nu indgået en ny aftale om den fortsatte udvikling af Riskminder med AON. Aftalen er blevet mulig takket være et større millionbeløb over en treårig periode fra KFI Erhvervsdrivende Fond.

DSK retter derfor en stor tak til KFI Erhvervsdrivende Fond for den betydningsfulde støtte, som KFI har bevilget til fortsat drift og udvikling af Riskminder. Støtten vil gøre det muligt for DSK, at opretholde og forbedre den service, som Riskminder kan levere i forhold til kæder og købmænd. Dermed er KFI med til at sikre den fortsatte egenkontrol for DSK’s medlemmer via Riskminder de kommende tre år.

Donationen er er givet til udvikle og drive Riskminder, der gennem mere end 15 år har været et uvurderligt værktøj for købmændene i forhold til egenkontrol og tilkaldelse af varer fra grossisterne, men også sikrer, at alle nødvendige kontrolforanstaltninger udføres korrekt og rettidigt.

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: