Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Juli måneds købmandselev

En elev, der arbejder hårdt, skaber liv, hjælpsom over for både kunder og kollegaer, udviser stort engagement og endda med et stort smil. Så bliver en købmandselev ikke meget bedre,

En elev, der arbejder hårdt, skaber liv, hjælpsom over for både kunder og kollegaer, udviser stort engagement og endda med et stort smil. Så bliver en købmandselev ikke meget bedre, og derfor får Heidi Maria Schou fra Spar i Nexø DSK’s legat ”Månedens købmandselev” i juli måned. Med æren følger 5.000 kr.

Der var ingen tvivl i købmand Jørgen Larsens sind, da han læste om det nye legat, ”Månedens købmandselev”, fra De Samvirkende Købmænds Fond. Hans elev i Spar Nexø, Heidi Maria Schou, 27 år, skulle indstilles til legatet, fordi Heidis historie er et legat værdigt. Jørgen Larsen er da også meget glad for, at Heidi får legatet.

”Det er fuldt fortjent, at Heidi får prisen, for hun er meget værdsat af både kunder og kollegaer. På trods af, at Heidi er elev, deltager hun allerede nu i et lederforløb. Hun viser arbejdsiver og vil helt sikkert branchen”, siger Jørgen Larsen.

Under Folkemødet deltog Heidi i en paneldebat om erhvervsuddannelserne. ”Heidi er ikke bange for at stå frem”, siger købmanden om sin elev, der har skabt ekstraordinært liv i butikken til alles glæde.

Legatet ”Månedens Købmandselev” tildeles 10 gange i 2015 af DSK’s Fond, hvis afkast skal anvendes til uddannelse. Legatet gives til et medlem af DSK og giver medlemmerne mulighed for at rose og anerkende en elev, der gennem en ekstraordinær indsats fremstår som et særligt aktiv for butikken.

Foto: Bornholms Tidende

Del:

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: