Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Ja til Papes regelstop

Det konservative Folkepartis formand, Søren Pape, foreslår i Børsen tirsdag et fireårigt regelstop for mindre virksomheder. Vi, der repræsenterer flere tusind selvstændige forretningsdrivende (med virksomheder med færre end 20 ansatte),

Det konservative Folkepartis formand, Søren Pape, foreslår i Børsen tirsdag et fireårigt regelstop for mindre virksomheder.

Vi, der repræsenterer flere tusind selvstændige forretningsdrivende (med virksomheder med færre end 20 ansatte), hilser Søren Papes forslag varmt velkomment og er 100 procent enige i, at ”det vil være en kæmpe lettelse for dem, hvis de i en fireårig periode ikke bliver ramt af nye regler”.

Det gælder for de mindre forretningsdrivende jo ikke mindst planlovens detailhandelsbestemmelser, som i den grad er afgørende for disse butikkers fremtidsmuligheder i disse år, hvor flere flytter fra land til by, så Danmark med en planlovsliberalisering ville ende med 20-25 vinderbyer på bekostning af udvalgsvarehandelen i købstædernes bymidter og dagligvarebutikkerne i landdistrikterne.

Så ja, ja og tak, Søren Pape. Vi kan 100 procent tilslutte os dit ønske om et regelstop. Her og nu!

Af Jens Birkeholm, direktør for Dansk Detail, og John Wagner, adm. direktør for De Samvirkende Købmænd. Bragt i Børsen tirsdag d. 12. maj 2015.

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: