Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Ja tak til en styrkelse af Det Statslige Dyrevelfærdsmærke

De Samvirkende Købmænd hilser en styrkelse af Det statslige Dyrevelfærdsmærke velkommen.

De Samvirkende Købmænd hilser en styrkelse af Det statslige Dyrevelfærdsmærke velkommen, når regeringen lægger op til at fortsætte og styrke indsatsen med det kendte mærke ved at sikre kampagneindsatsen og finansieringen af mærket i 2024 til 2027.   

Dyrevelfærdsmærket har siden 2017 hjulpet forbrugerne med at træffe ansvarlige og oplyste valg i hverdagen, når de handler kød fra kyllinger, grise, kvæg og mejeriprodukter.

”Formålet med Dyrevelfærdsmærket har fra begyndelsen været at forbedre dyrevelfærden ved at hjælpe forbrugerne til ansvarlige valg, når de står ved køledisken. Mærket har på en enkel og let forståelig måde hjulpet forbrugerne med at se, hvilke produkter der lever op til kravene om bedre dyrevelfærd. At regeringen nu vælger at styrke indsatsen, giver god mening i forhold til at mærket allerede er kendt af forbrugerne. Det hilser vi naturligvis velkommen,” siger adm. direktør Jannick Nytoft hos De Samvirkende Købmænd.  

Gennem årene har producenterne tilpasset forholdene i staldene, så de lever op til mærkets krav. De produkter, der sælges med mærket, er underkastet statskontrol og statsautoriseret kontrol fra producent til detailhandel.

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: