Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Invitation til konferencen ”Sikker butik”

For langt de fleste købmænd og medarbejdere i hele dansk detailhandel er hverdagen en sikker butik – en arbejdsplads, hvor det er trygt at komme, hvor alle tager hensyn til

For langt de fleste købmænd og medarbejdere i hele dansk detailhandel er hverdagen en sikker butik – en arbejdsplads, hvor det er trygt at komme, hvor alle tager hensyn til hinanden, og hvor ejendomsretten respekteres. Men der er desværre undtagelser, og mange tyverier fra butikker har i dag karakter af direkte bestillingsarbejde.

Udviklingen i Sverige og dele af Storkøbenhavn er skræmmende. Røverier og tyverier er for flere butikker blevet en del af hverdagen. Det skaber usikkerhed, ødelægger arbejdsmiljøet, underminerer lysten til at være erhvervsdrivende, angriber ejendomsretten og mere til.

Vi inviterer derfor til konference på Christiansborg torsdag den 2. februar 2017 for at sætte spot på problemerne og for at finde løsninger. Klik her for tilmelding. Husk at oplyse navn, titel og arbejdssted. (IIKE FLERE LEDIGE PLADSER)

Konferencen kan følges “live” på Dansk Handelsblads Dansk Handelsblads hjemmeside

14:30
Indskrivning, ankomst ved besøgsindgangen (beregn tid til sikkerhedskontrol)

14:45
Vi følges til Venstres gruppeværelse.

14:55
Velkomst ved Venstre, Jan E. Jørgensen, MF. Velkommen til dagens moderator, Jeppe Søe, mediechef Dansk Handelsblad.

15:00
Søren Pape Poulsen, justitsminister, Det konservative Folkeparti: En tryg retspolitik.

15:15
Svend Larsen, politidirektør, Rigspolitiet: Politiets indsats mod butikstyverier.

15:25
Claus Oxfeldt, formand for Politiforbundet: Når terrorsikring, bandeopgør og grænsekontrol også er en del af politiets hverdag.

15:35
Pär Bygdeson, direktør, Livsmedelshandlerna, Sverige: Butikstyveri har nu fået et omfang, så det koster handlen op mod fem mia. kr. årligt og skaber stor utryghed blandt de ansatte.

15:45 – Pause

16:00
Merete Hansen, arbejdsmiljøkonsulent HK Handel: Røveri og tyveri skaber utryghed for medarbejderne.

16:10
John Wagner, adm. direktør, DSK: Så længe der er butikker, som må bruge millioner på forebyggelse, ansætte vagtfolk osv., har vi et problem, som skal løses – af hensyn til kunderne, af hensyn til medarbejderne og af hensyn til købmanden. DSK fremlægger ønsker til politisk handling.

16:20
Debat mellem MF Jan E. Jørgensen (Venstre), MF Trine Bramsen (Socialdemokraterne) og MF Peter Kofod Poulsen (Dansk Folkeparti).

16:55
Afslutning ved moderator og John Wagner.

DSK udgiver op til konferencen på Christiansborg et magasin med temaet ”Sikker butik”. Her fortæller købmænd om problemerne med tyveri og røveri og giver eksempler på, hvordan de har tacklet udfordringerne. Magasinet udsendes sammen med Dansk Handelsblad fredag den 27. januar og omdeles på konferencen den 2. februar 2017.

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: