Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Håndværkere og købmænd under samme tag

DSK har solgt ”Købmændenes Hus” i Hellerup og flytter sidst på året til en ejerlejlighed i ”Håndværkets Hus” på Islands Brygge i København. ”Jeg håber, vi kan medvirke til, at

DSK har solgt ”Købmændenes Hus” i Hellerup og flytter sidst på året til en ejerlejlighed i ”Håndværkets Hus” på Islands Brygge i København.

”Jeg håber, vi kan medvirke til, at selvstændighedskulturen får en erhvervspolitisk højborg, når vi ved årets udgang flytter til Håndværkets Hus”, siger adm. dir. i DSK, John Wagner, der glæder sig til samarbejdet med de øvrige brancheorganisationer i Håndværkets Hus, som ud over Håndværksrådet tæller bl.a. Bager- og Konditormestre i Danmark, BKD, og Danmarks Restauranter og Cafeer, DRC.

”Både omkring selvstændighedskulturen og fødevarepolitikken vil der i huset være samarbejdsmuligheder til fælles bedste, ligesom placeringen tættere på Christiansborg, ministerierne og Dansk Erhverv på Børsen naturligvis skal udnyttes til at sikre DSK endnu større politisk indflydelse”, siger John Wagner.

Håndværksrådets adm. direktør Ane Buch siger: ”I Håndværksrådet glæder vi os til at få DSK ind i Håndværkets Hus. Vi ser rigtig gode synergimuligheder i et samarbejde med DSK. Vores hus er indrettet til at huse organisationer, hvorfor vi tror, at DSK vil få glæde at have sit sekretariat i vores hus, ligesom vi er sikre på, at de stærke kompetencer og det store engagement, som DSK er kendt for, også vil være en stor gevinst for os”.

DSK har siden 1962 haft domicil i Købmændenes Hus på Svanemøllevej i Hellerup.

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: