Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Gratis rådgivning til syge medarbejdere

Du kan som arbejdsgiver gratis hjælpe din medarbejder, som har psykiske sygdomme som bl.a. stress, skizofreni og depression. Hvis du ringer til Psykiatrifonden, kan du få råd og sparring fra

Du kan som arbejdsgiver gratis hjælpe din medarbejder, som har psykiske sygdomme som bl.a. stress, skizofreni og depression. Hvis du ringer til Psykiatrifonden, kan du få råd og sparring fra erfarne erhvervspsykologer. De giver dig brugbare redskaber til at tackle en konkret situation med en medarbejder samt mere generel viden om adfærd hos medarbejdere med psykiske udfordringer. Rådgivningen kan mindske tvivl og usikkerhed og hjælpe dig til at fastholde en medarbejder med psykiske udfordringer.

Rådgivningen er anonym og uforpligtende, og det er op til dig, om du blot vil have svar på et enkelt spørgsmål, eller om du vil tage imod tilbuddet om et længerevarende forløb på arbejdspladsen, hvis medarbejderen f.eks. er ansat i et fleksjob.

Du kan tale direkte med en erhvervspsykolog alle hverdage i tidsrummet 9:00-17:00 på tlf. 30 349 348. Ringer du uden for dette tidsrum, kan du lægge en besked på telefonsvaren, og du vil blive ringet op.

Læs mere om Psykiatrifondens rådgivning på www.psykiatrifonden.dk eller kontakt DSK på 39 62 16 16.

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: