Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Gratis app til Foodexpo

Ny app hjælper dig til at planlægge og gøre dit besøg på Nordens største fødevaremesse til endnu bedre oplevelse Messecenter Herning er den 18. til 20. marts ramme om Nordens største

Ny app hjælper dig til at planlægge og gøre dit besøg på Nordens største fødevaremesse til endnu bedre oplevelse

Messecenter Herning er den 18. til 20. marts ramme om Nordens største fødevaremesse Foodexpo. De 10 haller med 550 udstillere er et ”must” for alle, som professionelt tilbyder danskerne fødevarer i butikker, kantiner, cafeer, restauranter og hoteller.

Vicedirektør Claus Bøgelund Nielsen, De Samvirkende Købmænd, roser folkene bag fødevaremessen for at have præsenteret et såvel sanseligt som inspirerende program, der vil være med til at udvikle og fremme dansk madkultur over en bred kam.

– Flere og flere måltider blive spist uden for hjemmet. Kantiner og restauranter har vind i sejlene og spås en 3-dobling i væksten frem mod 2025 fra 20 mia. kr. til 60 mia. kr. Så jeg kan kun opfordre købmændene til at besøge Foodexpo, så de også i fremtiden får deres rimelige andel af salget til danske maver, siger Claus Bøgelund Nielsen og tilføjer:

– Som noget nyt kan man nu downloade en app, der letter planlægningen af besøget betydeligt. Når man har oprettet sin profil, kan man give udvalgte udstillere et hjerte. På den måde sikrer man sig få besøgt alle sine favoritter under messen.

App’en rummer et aktivt kort, hvor alle indendørsarealer i MCH Messecenter Herning er kortlagt.  Sigtekornet viser altid tilbage til din nuværende position – den blå prik (afhængig af GPS-signal).

Når sulten meget naturligt melder sig undervejs, kan app’en give et hurtigt overblik over restauranterne på Foodexpo 2018. Eller den nærmeste hotdog, når det skal gå lidt stærkt.

– Foodexpo har et særdeles spændende program med et væld af oplægsholdere, trendområder og ikke mindst fagkonkurrencer. Med app’en har man dagsprogrammet med i lommen og kan hurtigt finde frem til næste aktivitet, forklarer Claus Bøgelund Nielsen.

App’en giver viser også vej til nærmeste toilet.

Download din app her.


Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: