Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Fremtidens fødevarer skabes nu

Fremtidsbegrebet har altid været omgærdet med mystik, lidt spænding og stor nysgerrighed. Hvordan afkoder man den? Og skal man tilpasse sig den, eller kan man selv skabe den? Nogle har

Fremtidsbegrebet har altid været omgærdet med mystik, lidt spænding og stor nysgerrighed. Hvordan afkoder man den? Og skal man tilpasse sig den, eller kan man selv skabe den?

Nogle har gennem den moderne historie haft den idé, at fremtiden var en størrelse, man skulle tilpasse sig, og andre har ment, at man selv skulle skabe den. Uanset hvordan man har tænkt og troet, så er fremtiden på vej tilbage på agendaen, efter mange år hvor den har været sparket lidt til hjørne, og kræfterne har været fokuseret på taktisk hverdag. Men nu er fremtiden igen på agendaen.

Deltag på pej gruppens FOOD + CONSUMER TRENDS i september 2014, og bliv klar til at tage livtag med fremtiden.

Vi har samlet en række superdygtige og inspirerende foredragsholdere. De bidrager med hver deres faglige viden og giver indspark til skabelsen af fremtiden.

Mød godfather Søren Gericke, samfundsforskeren Johannes Andersen, emballagedesigneren Peter ReimerFrantz Longhi fra det revitaliserede Kähler, Fraser Doherty fra SuperJam, trendeksperten Cathrine Frederiksen og Louise Byg Kongsholm – forbruger- og tidsåndsekspert og ejer af pej gruppen.

Konferencedagen bliver som altid fyldt med masser af inspiration, indsigt og viden om de største fødevaretrends, herunder revitalisering og trenden ’anti-big’ som en driver af koncept- og produktinnovation. Der er også fokus på tidsånd og forbrugerdagsorden, retailkoncepter, emballagedesign, måltidets rolle og madkulturen.

Læs mere om konferencen her:

http://pejgruppen.com/events/foodkonference/

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: