Spring til indhold

Foodexpo 6.-8. marts

Foodexpo 6.– 8. marts DSK INVITERER TIL FROKOST MANDAG DEN 7. MARTS Hvis du besøger Foodexpo mandag den 7. marts kan du som købmand, butikschef, slagtermester eller medarbejder hos kæde/grossist

Foodexpo 6.– 8. marts

DSK INVITERER TIL FROKOST MANDAG DEN 7. MARTS

Hvis du besøger Foodexpo mandag den 7. marts kan du som købmand, butikschef, slagtermester eller medarbejder hos kæde/grossist deltage i en frokost fra 12:30 til ca. 13:30, hvor DSK er vært.

Under frokosten vil John Wagner og Claus Bøgelund Nielsen orientere om status i de helt aktuelle forhandlinger om planlovens detailhandelsbestemmelser, kampen for pant på dåser i grænsehandelen og om Dankortets udvikling.

Af hensyn til det praktiske, skal vi bede om tilmelding til Claus Bøgelund Nielsen på mailcbn@dsk.dk senest torsdag den 3. marts kl. 13:00.

Alle tilmeldte vil herefter modtage en mail med praktisk info om mødelokalets placering.

Du kan tilmelde dig Foodexpo gratis via dette link http://www.foodexpo.dk/print-billet

Del:

RELATEREDE NYHEDER

moms og afgifter på dagligvarer og fødevarer
Pressemeddelelser

30% af dit indkøb er statsafgifter

Når danskerne handler dagligvarer, lander tre ud ti kroner i statens lommer i form af moms og afgifter. To ud af kronerne er moms, den sidste krone er særlige punktafgifter. De Samvirkende Købmænd har på baggrund af data fra købmændene dannet sig et billede af en ”almindelig” indkøbskurv, og hvad der i gennemsnit handles for. Det viser, at vi i

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: