Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Flere veje til Foodexpo i Herning

Som besøgende på Foodexpo den 18. til 20. marts i Herning har du forskellige transportmuligheder. Uanset om du vælger bil, bus, tog eller fly så gør Foodexpo det nemt for

Som besøgende på Foodexpo den 18. til 20. marts i Herning har du forskellige transportmuligheder. Uanset om du vælger bil, bus, tog eller fly så gør Foodexpo det nemt for dig at finde vej.

Du har mulighed for at køre til Foodexpo og parkere ganske gratis på en af de 15.000 parkeringspladser, tage toget stort set til døren eller flyve til en af de omkringliggende lufthavne.

Der er gratis parkering for alle på Foodexpo. Det er nemt at finde vej til MCH Messecenter Herning, der ligger ved gode motorvejsforbindelser til Vejle, Silkeborg, Århus, Viborg og Holstebro.

Hvis du vælger at flyve fra Kastrup til Karup er der shuttlebus til MCH Messecenter Herning mandag og tirsdag den 19. og 20. marts 2018. Billetten inkluderer et stk. bagage af 23 kg samt 8 kg håndbagage.

Ekspresbussen kører direkte til Foodexpo alle tre messedage med afgang kl. 06.00 fra Kastrup Lufthavn. Bussen stopper også ved DGI byen, Ringsted og Odense. Billetten gælder tur/retur.

Arriva kører flere gange dagligt til og fra MCH Messecenter Hernings egen station, som kun ligger få minutters gang fra Indgang Vest.

Planlæg dit besøg.

Del:

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: