Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Fire nye film sætter spot på konflikter

[vc_row][vc_column][vc_column_text]En serie nye film kan hjælpe medarbejdere til at håndtere konflikter og skabe en mere sikker butik DSK har i samarbejde med kædernes sikkerhedsansvarlige fået produceret fire korte film, der

[vc_row][vc_column][vc_column_text]En serie nye film kan hjælpe medarbejdere til at håndtere konflikter og skabe en mere sikker butik

DSK har i samarbejde med kædernes sikkerhedsansvarlige fået produceret fire korte film, der sætter fokus på temaet ”Sikker Butik.”

Det sker i kølvandet på DSK’s lobbyarbejde for at få ændret lovgivningen i forhold til kontantfrie timer og deling af gerningsmandsbilleder.

De fire film har hver sit konflikt-tema og kan anvendes i oplæringen af medarbejdere i forhold til, hvordan butikstyveri, røveri og vanskelige kunder i butikkerne håndteres. Derudover er formålet at bruge filmene på diverse interne digitale platforme, lukkede grupper og til personalemøder.

Serie er produceret i samarbejde med bureauet Butter.

Serien består af en trailer samt fire episoder med en række prominente skuespillere i hovedrollerne, herunder Dulfi Al-Jabouri fra Underverden og Krigen.

Butters mål med Konflikt var at skabe underholdning, der ikke bare gav DSK’s medarbejdere nogle håndgribelige værktøjer til konflikthåndtering, men i medgift give dem et indblik i, hvem menneskene bag de konflikter, de ofte oplever, egentligt er.

Butter så her fiktionsformatet som oplagt. Til at løse opgaven samlede instruktøren Stefan Pflug fra Gobsmack Productions et komplet hold af talenter fra den Danske Filmskole, herunder DOP Rasmus Hasle, som udviklede seriens udtryk sammen med instruktøren.

Medlemmer af DSK har du mulighed for at se og downloade filmene via DSKs medlemsside.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://vimeo.com/261131194″][/vc_column][/vc_row]

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: