Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Få gevinsten direkte på Dankort

Danske Spils forhandlere er blevet tilbudt at kunne udbetale gevinster på op til 5.000 kr. I 2018 bliver det lettere at få en gevinst fra Danske Spil ind på kontoen,

Danske Spils forhandlere er blevet tilbudt at kunne udbetale gevinster på op til 5.000 kr.

I 2018 bliver det lettere at få en gevinst fra Danske Spil ind på kontoen, hvis man har vundet. Danske Spils forhandlere har fra januar fået muligheden for at udbetale gevinster op til 5.000 kr. direkte ind på de heldige vinderes konto via Dankort.

Det betyder, at man ikke længere behøver gå forgæves i butikken, hvis man har vundet 3000 kr. på en Lottokupon eller ramt helt rigtig på Oddset. Fra midten af januar er Danske Spils forhandlere blevet tilbudt at kunne udbetale gevinster på op til 5.000 kr. til deres kunder via deres betalingsterminal. Det er man rigtig glade for hos Danske Spil.

– Rigtig mange forhandlere vil helst undgå at have for mange kontanter i kassen, og så bliver de nødt til at sende heldige vindere i banken efter deres præmier. Det behøver de ikke mere. Nu kan de udbetale direkte ind på Dankortet, og det er en gevinst for både forhandlere og kunder, siger Susanne Mørch Koch, adm. i Danske Spil.

Muligheden for at udbetale gevinster direkte ind på Dankort er kommet i stand, efter Danske Spil i efteråret 2016 faciliterede et forsøg med 160 forhandler, så Nets kunne teste, hvordan det ville fungere. Men fra januar 2018 er det en mulighed som bliver åben for Danske Spils forhandlere.

-Vi har fået så mange positive reaktioner fra de forhandlere, der var med i testperioden, og de har fået positive tilbagemeldinger fra deres kunder, så jeg forudser, at rigtig mange forhandlere vil benytte det nye tilbud, de har fået her, siger Susanne Mørch Koch.

Hos De Samvirkende Købmænd er man rigtig glad for, at man giver butikkerne en mulighed for at have færre kontanter i kassen.

– Vi ved, at mange butikker ønsker så få kontanter liggende i kassen som overhovedet muligt, især i butikker med sene åbningstider. Jo færre kontanter i kassen – desto mere trygt arbejdsmiljø for de ansatte. Samtidig vil butikkerne gerne kunne servicere kunderne. Det problem er der nu en løsning på, når man kan udbetale via Dankort, siger Claus Bøgelund Nielsen, vicedirektør hos De Samvirkende Købmænd.

Hos Nets er man glade for at kunne tilbyde løsningen.

– Dankort er danskernes foretrukne betalingsmiddel, og stadig flere bruger Dankort hyppigere – også når det gælder småbeløb, hvilket vi kan se på den hastige udvikling i brugen af det kontaktløse Dankort. Mange forretninger og kunder vil gerne undgå bøvlet med kontanter, så vi er glade for at kunne tilbyde danskerne muligheden for at udbetale gevinster via Dankort, fortæller Jeppe Juul-Andersen, direktør med ansvar for Dankort hos Nets.

Muligheden for at udbetale gevinster via Dankort er en aftale mellem Nets og den enkelte forhandler. En del forhandlere er allerede i gang med at implementere den nye løsning, og Danske Spil forventer at flere forhandlere vil komme til i løbet af de næste måneder.

Fakta:

  • 1. januar 2018 bliver det muligt for Danske Spils forhandlere at udbetale gevinster fra mellem 0-5.000 kr. via Dankort.
  • For mellem 5.000 kr. og 10.000 kr. kan forhandleren stadig udbetale kontant eller sende kunden i banken.
  • Alle gevinster over 10.000 kr. skal stadig afhentes i banken.
  • Tilladelsen til at udbetale gevinster er en aftale mellem den enkelte forhandler og NETS.

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: