Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Er børns sundhed faldet ned mellem to stole? – 2017

Fredag den 16. Juni kl. 14. De fleste er enige om, at det er forældrene, der har hovedansvaret for deres børns sundhed. Der er dog også generel konsensus om, at

Fredag den 16. Juni kl. 14. De fleste er enige om, at det er forældrene, der har hovedansvaret for deres børns sundhed. Der er dog også generel konsensus om, at mange andre har et medansvar – fx skoler, daginstitutioner, dagligvarehandlen og fødevareerhvervet.

Men når ansvaret ligger på mange forskelliges skuldre, risikerer vi så ikke, at vores børns sundhed falder ned mellem to stole?

Og hvad er egentligt sundt? Og hvad er usundt? Forvirringen er stor og bliver ikke mindre, når vi besøger Google og Facebook.

I en verden fyldt med mere eller mindre lødige informationer – hvordan sikrer vi så, at børnene lærer at sortere skidt fra kanel og agere kritisk tænkende, så de også selv kan tage vare på deres sundhed?

DSKs adm. direktør John Wagner deltager i debatten med bl.a. læge Charlotte Bøving, psykolog og tidligere formand for Børnerådet Per Schultz Jørgensen og Arlas landedirektør Jacob B. Knudsen.

Arrangør: Landbrug & Fødevarer.

Tid og sted: 16. juni 14:00 – 14:45 / F1 Landbrug & Fødevarer – Ved Allinge Røgeri / Bibliotek

Læs mere på Folkemødets kalender

 

 

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: