Spring til indhold
Søg
Close this search box.

DSKs vicedirektør i morgenløb med statsminister

Lars Løkke Rasmussen er kendt for at invitere topledere, lobbyister og meningsdannere med på en godt fem kilometers mandagsløbetur rundt om Lyngby Sø med efterfølgende morgenkaffe i statsministerens embedsbolig på

Lars Løkke Rasmussen er kendt for at invitere topledere, lobbyister og meningsdannere med på en godt fem kilometers mandagsløbetur rundt om Lyngby Sø med efterfølgende morgenkaffe i statsministerens embedsbolig på Marienborg.

På den måde kickstarter han ugen med motion, som det ellers kan være svært at få lagt ind i et stramt program.

I morges havde statsministeren selskab af blandt andre vicedirektør Claus Bøgelund Nielsen fra De Samvirkende Købmænd rundt søen klædt i sjældent vinterligt drys.

Med sine 47 år og en række velgennemførte maratonløb i København, Odense og München kunne købmændenes ekspert i bl.a. afgifter, retursystemer, betalingsmidler og butikssikkerhed fint følge med den lidt ældre statsminister.

Men også mindre erfarne løbere fik glæde af turen rundt om søen, som trods alt blev løbet i et roligt tempo, mens der blev talt om samfundsemner af vidt forskellig karakter. Den uformelle dialog fortsatte under morgenmaden, som blev indtaget i løbetøj for netop at understrege det uformelle præg i motions- og netværksarrangementet.

Deltagerne var desuden Charlotte Bach Thomassen, som er formand for DGI, Anders Ertmann, der er adm. dir. i kommunikationsvirksomheden InterMail, Peter Lodahl, København, uddannet klassisk tenorsanger og direktør, festivalchef og kunstnerisk leder for CPH Opera Festival, Julie Zangenberg, skuespillerinde og daglig leder af velgørenhedsfonden Future Fairy Tales Foundation, Morten Øyen Jensen, der politisk journalist på Altinget og Nina Weihe, personundersøger hos Kriminalforsorgen og frivillig hos SOS-børnebyerne og Røde Kors.

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: