Spring til indhold
Søg
Close this search box.

De Samvirkende Købmænd er på Madens Folkemøde

DSK er traditionen tro aktive på Madens Folkemøde som i år foregår i dagene 31. maj og 1. juni Engestofte Gods på Lolland.

Madens Folkemøde er både et folkeligt og fagligt folkemøde, hvor fokus er på det, der ender på vores tallerkner. Vi skal smage, lytte og opleve madens verden i to dage. Vi sætter fokus på måden, vi producerer vores fødevarer på herunder bæredygtighed og vores fremtidige fødevarer.

Over to dage samler Madens Folkemøde hele maddanmark for at dele viden, holdninger og madglæde. Da dagligvarehandlen er en naturlig del at maddanmark, stiller De Samvirkende Købmænd naturligvis op sammen med nogle af vores medlemmer til forskellige debatter om netop vores fødevarer, måden de produceres på, og hvordan de ser ud i fremtiden.

Madens Folkemøde favner hele Fødevaredanmark og skaber rammerne for samtaler på tværs af fødekæden. Formålet er at skabe nye indsigter og perspektiver både på hinanden og på vores fødevaresystemer – og engagere os alle sammen i samtalen om, hvor vi skal hen som madland. 

I forbindelse med vores deltagelse på Madens Folkemøde,  hvor også flere af vores medlemmer deltager i debatterne, skal der rettes en stor tak til KFI Erhvervsdrivende Fond for støttet til vores deltagelse,

De Samvirkende Købmænd arrangeret følgende tre debatter i løbet af fredag den 31. maj.

Hvordan smager Dyrevelfærd?
Gårdscenen, kl. 11.00 – 11:45

Skal vi nedsætte momsen på frugt og grønt?
Sundhedsscenen, 14:00 og 14:45

Bæredygtige fødevarer
Loen, kl. 16.00

Del:

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: