Spring til indhold
Søg
Close this search box.

DSK er med på Madens Folkemøde

DSK repræsenterer købmændene på Madens Folkemøde, som løber af stablen fra fredag den 3. til lørdag den 4. juni på Engestofte Gods på Lolland. Vi har bl.a. arrangeret to debatter.

DSK repræsenterer købmændene på Madens Folkemøde, som løber af stablen fra fredag den 3. til lørdag den 4. juni på Engestofte Gods på Lolland. Vi har bl.a. arrangeret to debatter. Fredag kl. 15:00 i Laden spørger vi debatpanelet: Hvor langt er vi villige til at gå for det klimavenlige valg? Et godt og klimavenligt valg er ganske enkelt at købe lokalt og købe sæsonvarer. Er forbrugerne villige til det, og kan de det? Er der varer, som butikkerne skal tage ud af sortimentet? Og hvad er forbrugerne villige til at betale?

Lørdag kl. 11:00 stiller vi skarpt på dyrevelfærd og spørger debatpanelet: Hvad koster dyrevelfærd? Forbrugerne skal lære at spise mere klimavenligt, men det stiller også krav til producenter og dagligvarebutikker om at have klimavenlige fødevarer på hylderne: Hvad producerer vi, hvordan bliver det produceret og hvor langt og hvordan transporterer vi fødevarerne?

I vores debatter deltager bl.a. repræsentanter fra REMA 1000 og MENY. Vi takker endnu en gang KFI Erhvervsdrivende Fond for støttet til vores deltagelse på Madens Folkemøde.

Derudover deltager vi i et arrangement med Tænketanken Frej om klimavenlige portioner lørdag kl. 12:00.

Du kan læse mere om madens Folkemøde her.

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: