Spring til indhold
Søg
Close this search box.

Den danske madspilds-dagsorden når nye højder

Selina Juul, der er stifter af forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad, og som har sikret, at madspild er kommet på dagsordenen her i Danmark, er netop blevet blogger om madspild

Selina Juul, der er stifter af forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad, og som har sikret, at madspild er kommet på dagsordenen her i Danmark, er netop blevet blogger om madspild og grøn omstilling på The Huffington Post.

The Huffington Post er meget anerkendt USA-baseret, internationalt medie med ca. 79 millioner unikke læsere hver måned – og med bloggere som for eks. Al Gore, Ban Ki-moon og Matt Damon.

Selina Juul har allerede ”reklameret” godt for Danmark og reduktion af madspild – herunder bl.a. detailkædernes tiltag om mad i mindre portioner m.v. Se indlægget her.

Selina Juul vil bl.a. bruge sin Huffington Post blog til at bringe flere gode eksempler og sætte Danmarks fødevaresektor i internationalt lys. Så tøv ikke med at give os nyheder, idéer, gode eksempler, erfaringer og lignende, som vi straks vil videreformidle til Selina til brug for kommende blogindlæg.

Del:

RELATEREDE NYHEDER

Nyhedsbrevet for selvstændige købmænd: